Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Geniálny TRIK na upokojenie dieťaťa: Takto sa vyspí do ružova celá rodina!
Zdielať na

Geniálny TRIK na upokojenie dieťaťa: Takto sa vyspí do ružova celá rodina!

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Kým mnohí rodičia si pomôcku tejto mamičky nevedia vynachváliť, našli sa aj takí, ktorým sa jej metóda nepozdáva. Vyskúšajte ju a urobte si vlastný názor!

Jeden z najčastejších dôvodov, prečo sa deti prebúdzajú v noci, je to, že im vypadne cumlík a nevedia ho nájsť, aby si ho vrátili do pusy. Táto vynaliezavá mamička vymyslela presne na tento prípad pomôcku, s ktorou sa podelila aj s ostatnými rodičmi.

Trik s dudlíkmi

Laura Gerson sa o svoj “objav” podelila s mamičkami na facebookovej stránke The Motherload, kde sa stal okamžite vírusový a mnoho rodičov ho ihneď začalo praktizovať aj pri svojich deťoch.

V čom spočíva dudlíkový trik?

Mamička dá svoje dieťatko spať do postieľky s dudlíkom a po celej postieľke rozmiestni niekoľko ďalších. Keď sa dieťa v noci zobudí, pretože mu dudlík vypadne, jednoducho siahne po niektorom z nich.

boredpanda.com

"Odkedy to robím, malá prestala plakať, už nemá stres, keď jej dudlík vypadne, niekedy ju upokojí aj to, ak má jeden v puse a druhý si napríklad drží v ruke,“ pochvaľuje si mamička, ktorej ďakujú mnohé ďalšie.

boredpanda.com

„Ako to, že ma to nenapadlo skôr? Konečne spíme bez nočného budenia,“ napísala iná nadšená mamička. „Šťastné dieťa, šťastná mama, ďakujeme!“ napísala ďalšia.

Čo na to poviete vy? Vyskúšali by ste to pri svojich deťoch?

Súvisiace články

Najčítanejšie