Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Matka zverejnila varovnú fotku svojho syna: Pozor, TOTO sa môže stať aj vám!
Zdielať na

Matka zverejnila varovnú fotku svojho syna: Pozor, TOTO sa môže stať aj vám!

Zdroj: Instagram/mytribeofsix

Stačila by sekunda a všetko sa mohlo skončiť tragicky! Starostlivá mama zverejnila, čo sa stalo jej synovi, aby si rodičia dávali väčší pozor.

Známa “rodičovská” bloggerka a 4-násobná mamička Stevie Niki zdieľala šokujúcu fotku svojho syna, pretože si myslí, že do takejto situácie sa môžu aj iní rodičia kedykoľvek dostať. A mohlo by to dopadnúť veľmi zle…

Bloggerka zverejnila fotografiu, na ktorej sa jej 1,5-ročný synček zamotal do šnúr od žalúzií, pričom ich mal nebezpečne omotané okolo krku. Stalo sa to aj napriek tomu, že tam boli bezpečnostné poistky!

Mamička skladala bielizeň iba približne dva metre od chlapčeka, ktorý sa pekne hral pri okne. Zrazu počula plač, keď sa pozrela na dieťa, našla ho takto, všetko to trvalo pritom iba pár sekúnd!

Instagram/mytribeofsix

​Stevie na svojom blogu aj pod príspevkom vysvetlila, že samozrejme okamžite konala a syna vyslobodila, fotografiu zhotovila až po tom, ako sa ubezpečila, že mu už nič nehrozí. Pokladala totiž za dôležité, podeliť sa s ostatnými rodičmi o túto skúsenosť. Nikomu by totiž nepriala toto zažiť!

Instagram/mytribeofsix

Instagram/mytribeofsix

Súvisiace články

Najčítanejšie