Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Matka pobúrila verejnosť videami: Dovolili by ste TOTO svojej trojročnej dcére?
Zdielať na

Matka pobúrila verejnosť videami: Dovolili by ste TOTO svojej trojročnej dcére?

Zdroj: instagram

Na hlavu istej matky sa zniesla obrovská vlna kritiky. Prečo? Svojej trojročnej dcére dovolí robiť to, čo väčšina žien svojim deťom až v tínedžerskom veku.

Sociálne siete sú plné rôznych videí, ktoré dokážu zabaviť, aj sa zamyslieť, či naše deti s niektorými vecami nezačínajú oveľa skôr, ako by mali.

Reč je o istej matke, ktorá na Instagrame pravidelne uverejňuje beauty tutoriály svojej dcérky. Dievčatko sa na nich snaží verne napodobniť známe vizážistky a používa dospelácke beauty produkty. Pointa je v tom, že nejde o jednorázovú zábavu, keďže na istagramovom profile dievčatka menom Liriana je množstvo tutoriálov. A hoci to malú parádnicu baví, väčšina videí sa stretla s množstvom kritiky.

https://www.instagram.com/p/BapgnMlHHYe/?taken-by=liriana_dilan

​Ľudia matke vyčítajú, že je na „tieto hrátky príliš mladá, že sa v dospelosti nikdy nebude cítiť pekná bez mejkapu aj to, že svoju dcérku necháva nanášať na detskú pokožku chémiu.“  Matka na svoju obranu prezradila, že jej dcérku to nesmierne baví a že všetok mejkap jej po nanesení hneď zmyje a nevidí v tom nič zlé, keď ju to baví. Aký je váš názor?

https://www.instagram.com/p/Bc-KbOeHosJ/?taken-by=mymakeupcover

Súvisiace články

Najčítanejšie