Zatiahnuté
13°
Bratislava
Demeter
26.10.2024
Je posadnutý plastikami, má ich vyše 50: Jordan túži po najväčších mužských perách
Zdielať na

Je posadnutý plastikami, má ich vyše 50: Jordan túži po najväčších mužských perách

Zdroj: Profimedia

Britský vizážista sa preslávil najmä plastickými operáciami, ktorými chce dosiahnuť čo najvernejšiu podobu jeho idolu. Najnovšie sa zameral na pery, pozrite sa, ako vyzerá!

34-ročný Jordan James Parke z Veľkej Británie má za sebou viac ako päťdesiat procedúr a plastík. Jeho vzorom je Kim Kardashian, ktorú považuje za najkrajšiu ženu planéty a preto sa túži na ňu čo najviac podobať. Aktuálne si plní sen o najväčších mužských perách, píše mirror.co.uk. „Plastika je ako sex. Chcete to znova a znova,“ uviedol.

Posadnutý Kim Kardashian  

„O väčších perách som začal premýšľať, keď som prvýkrát uvidel Kim Kardashian. Uchvátili ma jej zmyselné a plné pery. Celkovo ma celá ich rodina fascinuje, ich dokonalosť je ohromujúca. Kylie má tak dokonalú bradu. Všetky majú dokonalé telá,“ vychválil rodinný klan Jordan.   

Sám sa o plastickú chirurgiu intenzívne zaujíma tento odbor ho veľmi fascinuje. Urobil si aj kurzy, aby mohol ženám alebo mužom zväčšovať pery. Je skrátka posadnutý dokonalosťou a neustále chce niečo vylepšovať.

Profimedia

​​Túži po mega perách  

Okrem toho, že si necháva stále viac a viac zväčšovať pery, má za sebou množstvo ďalších zákrokov v oblasti tváre. Prvú plastiku absolvoval už v sedemnástich rokoch a nemohol sa jej dočkať. Vždy mal plnú podporu rodiny, za čo je nesmierne vďačný.  

„Po každom zákroku som nesmierne šťastný a teším sa na to, aký bude výsledok. Je to pre mňa vždy neskutočne vzrušujúce. Akonáhle raz okúsite, chcete viac a už plánujete, čo vylepšiť nabudúce. Plastická chirurgia je tak fascinujúca,“ doplnil. Hoci ľudia už v dnešnej dobe k plastikám pristupujú inak ako v minulosti, stále sa stretáva s hejtermi. Ľudia ho urážajú nielen v súkromných správach na sociálnych sieťach ale aj na ulici. Ako ale sám vraví, okolie ho určite nezastaví ani neodradí v tom, aby išiel za svojím cieľom...

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie