Jasno
17°
Bratislava
Aurel
25.10.2024
V nešťastnom vzťahu sa vyjedla na 146 kíl: Po rozchode prešla brutálnou premenou
Zdielať na

V nešťastnom vzťahu sa vyjedla na 146 kíl: Po rozchode prešla brutálnou premenou

Zdroj: Profimedia

Po bolestivom rozchode sa rozhodla, že nebude plakať a radšej sa sústredí na svoju premenu. Josie schudla takmer 70 kíl a je z nej úplne iná žena.

33-ročná Josie Varela z Los Angeles bojovala s obezitou celý život, v najťažšom období vážila 146 kíl. Kvôli nadváhe zažila šikanu už na základnej škole. Deti si z nej uťahovali a kruto jej nadávali. V dospelosti to nebolo oveľa lepšie, kvôli kilám navyše nemala priateľov, muži ju odmietali. Po rokoch trápenia sa však pustila do radikálnej premeny a výsledok je fantastický, píše mirror.co.uk.

Nakopol ju rozchod 

Josie sa v nešťastnom vzťahu začala prejedať. Vo fast foode jedla niekoľkokrát za deň a jej váha sa vyšplhala až na 146 kíl. Mladá žena nosila veľkosť 4XL.  

Keď sa s ňou rozišiel priateľ, nakoplo je to a konečne sa rozhodla pre zmenu. Chcela schudnúť, aby sa pomstila svojmu ex, no predovšetkým preto, aby sa cítila aj vyzerala lepšie a zdravšie.   

„Začala som denne chodiť do fitka. Potom som behala a jazdila na bicykli. Teraz mám 76 kíl a zmestím sa do veľkosti M. Baví ma byť aktívna, som zdravá a jedlo si viac užívam,“ popísala Josie.

Premena jej priniesla lásku 

V období, keď bola sústredená len na seba a na svoju premenu a nikoho nehľadala, zoznámila sa so svojim súčasným manželom Eliasom. On ju plne pordoporoval počas jej premeny a nakoniec si povedali svoje áno.  

Josie sa podarilo zmeniť nielen svoje telo, ale aj svoje myslenie a nakoniec sa stalo fitness trénerkou a koučkou, aby mohla pomáhať aj druhým. „Som na seba nesmierne pyšná, ale je mi ľúto toho dievčaťa, ktorým som bývala. Ženy mi píšu, ako ich inšpirujem,“ povedala Josie a dodala, že chudnutie nie je len o úbytku váhy, ale hlavne o ceste k sebaláske a o tom, aby ste seba a svoje zdravie postavili na prvé miesto. 

Fantastické, čo dokázala! Klobúk dole!  

Súvisiace články

Najčítanejšie