Zatiahnuté
13°
Bratislava
Hedviga
17.10.2024
Šokujúca smrť speváka One Direction: Zanechal po sebe zdemolovanú hotelovú izbu
Zdielať na

Šokujúca smrť speváka One Direction: Zanechal po sebe zdemolovanú hotelovú izbu

Zdroj: instagram/liampayne

Hudobným svetom otriasla tragická smrť speváka zo svetoznámej chlapčenskej skupiny One Direction. 31-ročný Liam Payne zahynul po páde z tretieho poschodia hotela v Argentíne. To, čo zamestnanci našli v jeho hotelovej izbe, ich šokovalo.

Nielen jeho kolegovia, ale aj fanúšikovia jednej z najúspešnejších chlapčenských kapiel sú v šoku! Včera nečakane zahynul ich člen pádom z tretieho poschodia hotela v Argentíne, kde dovolenkoval so svojou priateľkou... 

​Čo sa v tú noc stalo, už vyšetruje polícia. Zatiaľ nie je isté, či spevák z balkóna svojej izby vyskočil sám, aj keď, podľa dostupných informácií, je práve tato možnosť zatiaľ tá najpravdepodobnejšia. Podľa webu marca.com spevák prežíval ťažké obdobie a tesne pred svojou smrťou v izbe poriadne vyvádzal.

Zostala po ňom rozbitá hotelová izba

"Máme tu hosťa, ktorý sa predávkoval drogami aj alkoholom. Keď je pri vedomí, všetko v izbe rozbíja. Potrebujeme, aby ste sem niekoho poslali, a to okamžite. Nevieme totiž, či nie je v ohrození života. Je v izbe s balkónom a obávame sa, že by mohol urobiť niečo, čím by ohrozil svoj život," znelo zúfalé volanie o pomoc na tiesňovú linku majiteľa hotela. Teraz je už jasné, že pomoc dorazila neskoro. Internetom dokonca kolujú fotky z hotelovej izby hviezdy, na ktorých vidieť rozbitý televízor a podozrivé fólie s bielym práškom na stole. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne)

Súvisiace články