Zatiahnuté
14°
Bratislava
Hedviga
17.10.2024
Mohlo TO horšie dopadnúť? Nie! Kate a William sú ľuďom na smiech
Zdielať na

Mohlo TO horšie dopadnúť? Nie! Kate a William sú ľuďom na smiech

Zdroj: SITA

Múzeá voskových figurín slávnych ľudí nájdete takmer po celom svete. Niektoré napodobeniny sú naozaj na nerozoznanie od skutočných ľudí, iné vám vyčarujú úsmev na tvári. K nim patria aj tie v Poľsku.

Verné kópie slávnych ľudí sú v mnohých mestách populárnou a vyhľadávanou atrakciou pre turistov. Kým niektoré múzeá sa môžu pochváliť naozaj vernými napodobneninami, iné sú také smiešne a nevydarené, že sa na nich ľudia zabávajú. 

​K nim patria aj figuríny v Poľsku. Nájdete tu nielen kópie rôznych poľských panovník a známych tvárí, ale aj zahraničných hviezd a osobností. "Slávni politici, duchovní, športovci, herci, fiktívne postavy. Všetky voskové figuríny sú dôkladne spracované tak, aby vykreslili aj tie najmenšie detaily a vy ste mali pocit, že skutočne vedľa vás stoja..." láka poľské múzeum svojich návštevníkov. Realita je však úplne iná!

Turisti sa dobre zabavili

Návštevníci sa počas návštevy dobre zabavia. Drvivá väčšina postáv je totiž tak príšerne spracovaná, že niektoré postavičky spoznáte iba podľa popisku o koho ide. "Úžasné. Trochu drahé na to, čo to je, ale stojí to za ten smiech. Mnohým figurínam chýbajú prsty, nechty, ale aby som bol úprimný, vďaka tomu je to ešte vtipnejšie. Boli sme tam asi 30-40 minút a celý čas sme sa smiali. Ak nemáte zmysel pre humor, neobťažujte sa tam ísť, nie je to miesto, ktoré by sa dalo brať vážne," znie len jedna z mnohých posmešných online kritík múzea. Medzi favoritov rozhodne patria práve Kate a Willima, ktorí sú jednoducho príšerní! Spoznali by ste ich? 

Voskové figurínu v poľskom múzeu sa akosi nevydarili...

Profimedia.sk

​Takto Kate a William vyzerajú v skutočnosti

Profimedia.sk

Súvisiace články