Polojasno
18°
Bratislava
Valentína
11.10.2024
Addamsovci sa opäť stretli po vyše 30 rokoch: Pozrite sa, ako sa herci zmenili!
Zdielať na

Addamsovci sa opäť stretli po vyše 30 rokoch: Pozrite sa, ako sa herci zmenili!

Zdroj: Profimedia

Minulý víkend sa v Los Angeles uskutočnilo výnimočné stretnutie hercov, ktorí pred neskutočnými 33 rokmi tvorili tú najstrašidelnejšiu filmovú rodinu. Nie všetci sa žiaľ tohto stretnutia dožili.

Dnes už ikonická Addams Family sa dočkala niekoľkých spracovaní, ale tá najslávnejšia je práve filmová verzia z roku 1991. Hlavní hrdinovia sa teraz zišli po dlhých rokoch a spoločne zaspomínali na natáčanie a tiež na kolegov, ktorí žiaľ už zomreli, píše ew.com.

Stretnutie po 33 rokoch  

Na Comic-Com do Los Angeles dorazilí herci z obľúbeného rodinného filmu Addamsova rodina, ktorú v roku 1991 natočil Barry Sonnenfeld. Vďaka obrovskej popularite Addamsovcov potom vznilo o dva roky neskôr pokračovanie.  

Na pódiu sa spoločne ukázali herci - Anjelica Huston, ktorá si zahrala sexi Morticiu. Christohper Lloyd ako strýko Fester, Christina Ricci, najlepšia predstaviteľka Wednesday, Jimmy Workman, ktorý si zahral brata Pugsleyho a Carel Struyck, ktorý bol vo filmoch sluhom.

Aj vy sa pýtate, kde je otec Gomez alebo babička? Žiaľ, herec Raul Julia zomrel ešte v roku 1994 a Judith Malina zomrela v roku 2015 ako 88-ročná. A ako si na svojho filmového manžela spomína Anjelica Huston?  

„Raul bol dokonalý génius. Vždy bol prvý na natáčaní a odchádzal ako posledný. Bol neuveriteľne ústretový a skvelý tanečník. Medzi zábermi spieval operu. Bol veľmi zábavný,“ zaspomínala herečka.

Filmová Morticia nechce starnúť 

Herečka Anjelica Huston má 73 rokov a jej tvár sa od čias najväčšej slávy poriadne zmenila a rozhodne za tým nie je len pribúdajúci vek. Huston sa zaradila medzi tie herečky, ktoré sa nedokázali zmieriť so starnutím a pribúdajúcimi vráskami. Početné omladzovacie zákroky, botox a rôzne výplne sa podpísali pod to, ako neprirodzene teraz vyzerá.  

Herečka v minulosti priznala, že experimentovala s botoxom, a hoci ďalšie zákroky nepriznala, pri pohľade na jej tvár je jasné, že to s nimi poriadne prehnala...   

Súvisiace články

Najčítanejšie