Jasno
18°
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Priznala, že to s chudnutím prehnala: Sharon Osbourne sa stráca pred očami
Zdielať na

Priznala, že to s chudnutím prehnala: Sharon Osbourne sa stráca pred očami

Zdroj: Profimedia

Bývalá porotkyňa X Factoru zhodila vďaka lieku Ozempic oveľa viac, ako je zdravé a rozhodne zdravo ani nevyzerá. Po najnovších záberoch majú o ňu fanúšikovia strach.

Televízna moderátorka a manželka slávneho speváka Ozzyho Osbournea sa v poslednom období zmenila na nepoznanie. 72-ročná Sharon Osbourne ešte v minulom roku priznala, že sa jej chudnutie vymklo spod kontroly. Zhodené kilogramy a množstvo estetických vylepšení z nej spravili úplne inú osobu, píše pinkvilla.com.

Nebezpečný Ozempic 

Sharon sa netají tým schudla vďaka lieku Ozempic viac ako 20 kilogramov a sama povedala, že to so zhadzovaním váhy trochu prehnala. "Som príliš vychudnutá, nemôžem pribrať. Chcem, pretože mám pocit, že som chudá až príliš, vážim menej ako 45 kíl," priznala niekdajšia kráska.  

Profimedia

Ozempic je už dlhšiu dobu v Hollywoode doslova hitom a celebrity ho využívajú najmä za účelom redukcie váhy, a to aj napriek tomu, že odborníci pre ním varujú!  

Sharon vďaka pochybnému lieku schudla až tak prehnane, že na nej visí oblečenie a jej vychudnutá tvár v kombinácii s množstvom plastických zákrokov spôsobila, že donedávna krásna zrelá žena pripomína iba nešťastnú krehkú kreatúru. Smutné...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie