Oblačno
17°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Infarkt alebo nehoda? Takáto najpravdepodobnejšia smrť vás možno čaká
Zdielať na

Infarkt alebo nehoda? Takáto najpravdepodobnejšia smrť vás možno čaká

Zdroj: pixabay.com/carolynabooth

Hoci nikto nevie, kedy udrie jeho posledná hodina, hviezdy by predsalen mohli napovedať, ako sa to stane! Podľa správania sa, povahy a najmä znamenia zverokruhu, v ktorom ste sa narodili, sa údajne dá určite najpravdepodobnejšia príčina smrti...

Vďaka znameniu, v ktorom ste sa narodili, ste do vienka dostali aj nejaké povahové črty, ktoré máte s ostatnými spoločné. A tie vás tak trochu predurčujú k tomu, ako sa v istých situáciách budete správať, čo vás bude baviť a ako na isté veci reagujete. A niektorí astrológovia prišli na to, že práve podľa týchto čŕt sa dá určiť, aká smrť by vás mohla najčastejšie stretnúť...

Baran

Svoje emócie rozhodne neskrýva a hocičo ho vie naozaj rozčúliť. Častokrát trpí migrénami a vysokým krvným tlakom. Je dosť možné, že si pri vášnivej hádke privodí infarkt alebo mŕtvicu...

Býk

Sú veľmi náchylní k virózam, preto je dosť možné, že ich zabije nejaká infekčná choroba. 

Blíženci

Sú neustále v pohybe, nikdy nemajú na nič čas a vôbec nevedia oddychovať. Hrozia im rôzne choroby z vyčerpania a môžu sa doslova uštvať k smrti. Častokrát mávajú problémy s prieduškami a s chorobami s nimi spojenými. 

Rak

Trpia vraj utkvelou predstavou, že len oni všetko najlepšie zvládnu, aj preto robia všetko sami. Dokonca aj veci, do ktorých sa nevyznajú a to môže byť aj ich Achillova päta. Môžu si totiž veľmi ľahko spôsobiť zranenie, ktorému podľahnú. 

Lev

Myslia si, že sú nesmrteľní a im sa nemôže nič stať, preto zvyknú zanedbávať preventívne prehliadky. Aj preto sa môže stať, že k doktorovi prídu s problémom neskoro. Sú tiež náchylní na infarkt a choroby spojené so srdcom. 

pixabay.com/Oldiefan

Panna

Ku svojim partnerom vedia byť veľmi kritickí a dokážu ich neprestajne poučovať. To môže, vo výnimočných prípadoch, viesť až k ich násilnej smrti. Inak majú najčastejšie nábeh na rakovinu tráviaceho traktu. 

Váhy

Najväčšie nebezpečenstvo na nich číha práve tam, kde sa treba rýchlo rozhodnúť. Môže to byť, napríklad, počas jazdy autom, kde hrozí havária, ak sa včas v kritickej situácii správne nerozhodnú. Okrem toho im údajne najviac hrozí zlyhanie obličiek.

Škorpión

Sex si vraj dokážu užívať na maximum a nehľadia pri tom na žiadne riziká. Takže sa ľahko stane, že chytia aj nejakú pohlavnú chorobu. Väčšina z nich sa však dá vyliečiť, takže pre nich už nepredstavuje riziko. Pri mužoch v pokročilom veku to však môže byť infarkt, ktorému podľahnú práve pri posteľných radovánkach. 

Strelec

Milujú adrenalín, cestovanie a radi sa vydávajú na dobrodružné výpravy, ktoré však pokojne môže byť aj tou ich poslednou...

Kozorožec

V práci sa nikdy nevzdávajú až kým svoju úlohu nedovedú do zdarného konca. To všetko pokojne aj na úkor svojho fyzického a duševného zdravia. Koledujú si však o maximálne vyčerpanie ale bo úraz, ktorý by mohol byť aj smrteľný. 

Vodnár

Vyhovuje im samota, ktorú radi a často aj vyhľadávajú. Dokonca sa neboja vyraziť na túru alebo na výlet do hôr bez doprovodu, čo by sa im mohlo stať osudným. V kritickej situácii im totiž nebude mať kto pomôcť. 

Ryby

Patria medzi najcitlivejšie znamenia zverokruhu a majú až chorobný sklon k rôznym závislostiam. Môže to byť partner, drogy alebo alkohol. A práve z takejto závislosti sa nemusia dostať...

Súvisiace články

Najčítanejšie