Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Po tehotenstve a schudnutí jej zostalo množstvo prebytočnej kože: Brutálna premena!
Zdielať na

Po tehotenstve a schudnutí jej zostalo množstvo prebytočnej kože: Brutálna premena!

Zdroj: Profimedia

Mamička mala zo svojho tela neskutočné komplexy a celková premena jej prospela po všetkých stránkach. Foto pred a po premene vám vyrazia dych.

Sarah Kenyon-Holden z anglického grófstva Lancashire vyskúšala rôzne diéty a prostriedky na chudnutie, aby sa po pôrode zbavila kilogramov navyše, píše lancs.live.

Diéty nezaberali 

Mamičku trápila ovisnutá koža po pôrode a rovnako aj kilá navyše, ktorých sa snažila zbaviť diétami, pôstom, intenzívnymi cvičebnými zostavami aj tabletkami na chudnutie. Žiaľ, aj keď niečo schudla, vždy sa po čase dostavil jojo efekt.  

Sarah sa rozhodla pre bandáž žalúdka, no vzhľadom na vysoké náklady si nakoniec vybrala na zákrok kliniku v Litve. Lekári jej navyše odstránili vyše 6 kíl ovisnutej kože, nasledovala plastika brucha a nakoniec si mamička nechala upraviť aj poprsie. Za všetky zákroky zaplatila dokopy 16-tisíc libier.  

Profimedia

Investíciu do seba neľutuje   

"Prvých osem týždňov bolo poriadne náročných. Musela som jesť iba tekutiny, potom pyré, potom mäkké jedlá a nakoniec pevné tuhé jedlá,” hovorí Sarah, ktorá napriek nepríjemnostiam a bolesti žiaden zo zákrokov neľutuje.  

33-ročná mamička a referentka si pochvaľuje, že po zákrokoch má jej telo konečne pekný tvar, stratené kilá sa jej konečne podarilo udržať a celkovo sa zvýšilo jej sebavedomie. V priebehu dvoch rokov zhodila vyše 50 kíl a cíti sa fantasticky.   

Profimedia

"Teraz sa cítim konečne dobre, mám oveľa väčšiu radosť zo života a sebadôveru. Milujem to, čo vidím v zrkadle, už nemám voči sebe negatívne myšlienky a konečne sa môžem pekne a vkusne obliekať,” pochvaľuje si mamička, ktorá vyzerá po premene ako úplne iná žena, však?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie