Zatiahnuté
10°
Bratislava
František
4.10.2024
Krásna Priyanka Chopra šokovala fotkou z detstva: Neuveríte, že je to ONA!
Zdielať na

Krásna Priyanka Chopra šokovala fotkou z detstva: Neuveríte, že je to ONA!

Zdroj: Profimedia

Na fotografii z detských čias by ste bývalú Miss World rozhodne nespoznali. Mnohí si neodpustili komentár, že herečka vyzerala v tom období ako chlapec.

42-ročná indická herečka Priyanka Chopra bola v roku 2000 zvolená za Miss World. Vďaka svojej netypickej kráse patrí stále medzi najkrajšie herečky, preto bolo poriadnym šokom, keď sa na sociálnej sieti pochválila záberom, na ktorom mala deväť rokov, píše hindustantimes.com.

Manželia majú dvojročnú dcérku Malti Marie, ktorú im vynosila a porodila náhradná matka.  

Depresie z nepodarenej plastiky 

Všetko začalo odstránením polypu z nosa. “Chirurg mi omylom poškodil nosnú prepážku a tá sa zrútila. Môj pôvodný nos bol preč,“ popísala Priyankanepodarený zákrok, ktorý jej vzhľad zmenil natoľko, že ju ľudia začali prezývať „Plastická Chopra“. 

„Takéto veci sa stávajú a môj vzhľad sa úplne zmenil. Dostalo ma to do hlbokej, veľmi hlbokej depresie,“ priznala Chopra v šou Howarda Sterna. Prišla vtedy o rolu v dvoch filmoch a myslela si, že kvôli jednej spackanej operácii má po kariére. Bála sa podstúpiť ďalšie, ale nakoniec ju presvedčil jej otec, ktorý bol sám lekár, aby si nechala nos opraviť.

View this post on Instagram

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Foto z detstva 

Priyanka je dnes krásna žena, preto je až ťažké uveriť, že na fotografii z detstva, ktorú zdieľala, je naozaj ona. Podľa jej fanúšikov vyzerá úplne ako chlapec a väčšina ju na zábere z detstva absolútne nespoznala.   

„Varovanie: Nesmejte sa mojej deväťročnej verzii. Je divoké premýšľať nad tým, čo všetko môže puberta a starostlivosť urobiť s dievčaťom. Naľavo som ja v mojej trápnej predpubertálnej ére s účesom „na chlapca“, aby to v škole nebolo nepraktické. (Ďakujem, mama @drmadhuakhourichopra). A napravo som ja v sedemnástich, keď som práve vyhrala Miss India v roku 2000 a užívala si vlasy, mejkap a oblečenie..." napísala.

View this post on Instagram

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

„Obe fotky boli urobené v rozpätí menej ako desať rokov. Ako to Britney Spears veľmi výstižne spievala: „Nie som už dievča, ale ešte nie žena.“ Presne tak som sa vtedy cítila, keď som vstupovala do veľkého sveta zábavného priemyslu. Takmer o 25 rokov neskôr... stále na to prichádzam. Hoci, neprichádzame na to všetci? Spomienky na moje mladšie ja ma často robia láskavejšou k sebe dnes. Zamysli sa nad svojím mladším ja a nad tým, čo všetko pre teba urobilo," dodala herečka.  

Priyanka Chopra sa v roku 2018 vydala za amerického speváka a herca Nicka Jonasa, ktorý je členom známej skupiny Jonas Brothers. Manželia majú dvojročnú dcérku Malti Marie, ktorú im vynosila a porodila náhradná matka.  

View this post on Instagram

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Súvisiace články

Najčítanejšie