Polojasno
20°
Bratislava
Arnold
1.10.2024
Veľký horoskop na október: Koho čaká zmena vo vzťahu a kto bude úspešný v práci?
Zdielať na

Veľký horoskop na október: Koho čaká zmena vo vzťahu a kto bude úspešný v práci?

Zdroj: unsplash/omid-armin

Pre ktoré znamenia bude desiaty mesiac roka úspešný na poli lásky a kto by mal byť v strehu v zamestnaní? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac október!

Baran  

Milí Barani, v októbri očakávajte príval životnej energie a optimizmu. Ruka v ruke s nimi narastá aj vaše sebavedomie. Cieľom záujmu sa stanú dôležité obchodné rokovania. Páči sa vám myšlienka získania moci. A to nielen na pracovnom poli, ale aj v partnerstve. Kvadratúra Marsu vo vás môže prebudiť temperamente až príliš. Snažte sa o väčšiu diplomaciu, aby ste nenarušili kľúčové medziľudské vzťahy. 

Profimedia

Býk  

Akoby sa jeseň odrážala aj vo vašich životoch. Bude plný extrémov a kontrastov. Býci pocítia túžbu vzoprieť sa doterajším postojom a pravidlám. Budete sa správať ako rebeli, protestujúci proti tomu, čo vám príde nespravodlivé, zastarané alebo jednoducho zlé. Do 13. októbra máte ideálne podmienky na prehodnotenie vašich plánov, najmä tých, ktoré sa týkajú životného štýlu. 

Blíženci  

Napokon sa začnete cítiť ako páni svojho života! Tvorivý potenciál narastá a vy pocítite silnú túžbu niečo vytvoriť vlastnými rukami. Okolie si všimne váš talent a ocenia ho. V druhej polovici mesiaca môže Venuša priniesť nevôľu voči náprotivku. Navyše sa pri komunikácii objaví nedorozumenie. V tomto záťažovom období je dôležité, aby ste o svojich rozhodnutiach starostlivo premýšľali a spoliehali sa na seba.  

Profimedia

Rak  

Milí Raci, aj keď za sebou nemáte najľahší štart jesene, v októbri zakúsite chuť šťastia. Zbavujete sa strachov a komplexov, zároveň sa zvyšuje vaše sebavedomie. Choďte v ústrety žiarivej budúcnosti, odstrihnite sa od depresívneho myslenia. Vaša kariéra, finančný rast a osobné vzťahy budú v popredí záujmu. Od 13. októbra je vaša intuícia na vrchole. Viete, čo máte robiť, aby sa sny premenili na skutočnosť.  

Lev  

Životné nároky Levov s jeseňou narastajú. Hráte vo veľkom, pričom sa nevyhnete ani ziskom, ani stratám, ale každá prehra vám prinesie novú príležitosť. Energetický výdaj je veľký, ale máte radosť z toho, že sa niečo deje. V druhej polovici októbra myslite na svoje zdravie a nepreťažujte sa. Nepriberajte si príliš veľa úloh naraz a pracujte efektívne. Nech všetko dovediete k úspešnému koncu.  

Profimedia

Panna  

Jeseň je plná zaujímavých príležitostí! Panny sa môžu tešiť na skvelé možnosti v podobe obchodnej spolupráce, lukratívnej pracovnej ponuky alebo VIP služieb. Ani oblasť medziľudských vzťahov nebude pokrivkávať. Okolo 8. októbra randite a zoznamujte sa. Dočkáte sa tiež pozvania na zaujímavú akciu. V druhej polovici mesiaca sa od vás vyžaduje viac empatie. Snažte sa vnoriť do toho, čo trápi vašich blízkych. 

Váhy  

Októbrová nálada Váh je viac než dobrá. Väčšina mesiaca sa nesie v znamení pracovných a osobných úspechov. Aktuálne postavenie planét nahráva uzavretie starých záležitostí, urovnanie vzťahov medzi blízkymi a príbuznými. Kariérne a finančné plány, ktoré zostavíte na začiatku mesiaca, majú vysokú šancu úspechu. Štart jesene sa stane kľúčovým pre osobnú premenu, kedy sa stanete sebavedomejšou verziou seba samého. 

Profimedia

Škorpión  

Vaším znamením budú prechádzať mnohé dôležité planéty, ktoré prinesú silnú energiu a podporu. Nemáte vo zvyku hľadať ľahké cesty, a práve vďaka tomu, že si stanovíte ťažké úlohy, dosiahnete skvelé výsledky. Hviezdy odporúčajú venovať sa sebavzdelávaniu. Druhá polovica októbra praje podnikateľom a karieristom. Svedčí o tom podpisovanie zmlúv, uzavretie výhodnej spolupráce a dokonca uzatváranie manželstva.  

Strelec  

Venuša zbystrí vaše zmysly! V októbri sa pripravte na silné a živé zážitky. Ohňostroj emócií zahŕňa lásku, žiarlivosť, smútok aj sklamanie. Otvorte sa príležitostiam a buďte k sebe aj k svojmu okoliu úprimní. Nehanbite sa plakať ani radovať naplno. Pre ambicióznych Strelcov je tento mesiac ideálnym obdobím na začatie veľkých životných zmien. Žiadny váš sen nie je príliš vysoký, tak sa ho nehanbite nasledovať.  

Profimedia

Kozorožec  

Október je v živote Kozorožcov jedno z najdynamickejších období. Vplyvom Merkúra sa životné tempo zrýchľuje a vy chcete stihnúť veľa vecí. Na pracovisku aj v láske vás môže konfrontovať s konkurenciou. Jeho energia vás vedie k nepokoju a tendencii byť prehnane kritický alebo hádavý. Na to si dajte pozor okolo 6. októbra. Bude treba spoliehať sa na svoje schopnosti. Podpora a pomoc zo strany priateľov sa nedostavuje.  

Vodnár   

Trigon Merkúru sa odráža na vašich komunikačných schopnostiach. Otvárajú sa príležitosti súvisiace s písaním článkov, vedeckých publikácií alebo napríklad vlastného blogu. Tento čas je ideálny pre intelektuálne aktivity a rozvoj, či už v profesijnej alebo osobnej rovine. Opatrne však so záväzkami, mohli by ste sľúbiť niečo, čo nedokážete splniť. Dvojnásobná opatrnosť je potrebná v prípade podpisovania zmlúv.  

Profimedia

Ryby  

Milé Ryby, konečne sa pred vami otvára čas, ktorý môžete naplniť aktivitami, ktoré sú vám milé. Doprajte si veci, ktoré ste si museli dlhodobo odopierať. Od 13. októbra sa vďaka Merkúru rozprúdia vody komunikácie. V súkromí aj na pracovisku ste zapojení do plánov a spoločných projektov. Vo voľnom čase si užívate početné pozvanie do spoločnosti. Okolo 17. októbra sa vám bude hodiť schopnosť diplomacie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie