Jasno
22°
Bratislava
Vladislav
25.9.2024
Prvé FOTO po bitke Hanychovej mužov: Tento má úplne modrú tvár!
Zdielať na

Prvé FOTO po bitke Hanychovej mužov: Tento má úplne modrú tvár!

Zdroj: Instagram/AH

Pobili sa pred domom a skončili v nemocnici! Bývalý a súčasný partner Agáty Hanychovej sa v pondelok podvečer pochytili a nezostalo len pri slovnej prestrelke! Muži sa do seba poriadne pustili a nakoniec ich museli ošetrovať zdravotníci.

Nie je tajomstvo, že Hanychová sa so svojím bývalým partnerom Jaromírom Soukupom nerozišli v dobrom. Po nekonečných súdnych ťahaniciach o spoločnú dcérku Rozárku sa napokon dohodli na striedavej starostlivosti a všetci si mysleli, že svoje nezhody konečne vyriešili. Omyl!

​V pondelok podvečer, keď Soukup priniesol Rozárku ku Agáte domov, sa medzi ním a aktuálnym manželom Hanychovej strhla bitka. Muži sa do seba pustili a začali sa biť! Podľa českého webu super.cz bola na miesto činu dokonca privolaná aj polícia a záchranka! Obaja muži boli zranení a museli ich ošetrovať v nemocnici... "K celej veci chcem povedať iba to, že to bola naša rodina, ktorá bola napadnutá a Mirek ju iba bránil," vyjadrila sa na instagrame k incidentu Agáta, ktorá tak bránila svojho manžela. 

Má dobitú tvár

A že nešlo len o akési "naťahovanie sa", tak o tom svedčia aj fotky Soukupa. Sociálnymi sieťami kolujú fotografie televízneho magnáta a ten je po bitke poriadne zmaľovaný. Na tvári má monokle, udretý nos a obviazanú ruku... Milionár sa už verejne vyjadril že voči Dopitovi podnikne právne kroky, keďže tvrdí, že k bitke ho vyprovokoval práve on. Kto má pravdu a ako to celé naozaj bolo, tak zrejme rozhodne až súd. 

View this post on Instagram

A post shared by Blesk.cz (@blesk.cz)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa EXPRES CZ (@exprescz)

Agáta a Jaromír majú spolu dcérku Rozárku

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie