Jasno
20°
Bratislava
Móric
22.9.2024
Podstúpila niekoľko zákrokov, aby vyzerala ako Barbie: Si ako klaun, píšu jej ľudia
Zdielať na

Podstúpila niekoľko zákrokov, aby vyzerala ako Barbie: Si ako klaun, píšu jej ľudia

Zdroj: Profimedia

Mladá Britka minula tisíce libier na plastické operácie, aby sa čo najviac podobala na svoju obľúbenú bábiku. Keď ju okolie vysmialo, rozhodla sa, že sa vráti k jemnejšiemu vzhľadu.

29-ročná britská influencerka Jade Lyne, známa aj ako “Barbie Jade”, tvrdí, že vyzerá o 10 rokov mladšie a to aj napriek tomu, že sa jej ľudia vysmievajú a nazývajú ju klaunom, píše mirror.co.uk.

Posadnutá bábikou Barbie 

Prvý chirurgický zákrok podstúpila v 18 rokoch, keď si nechala za 8-tisíc libier zväčšiť prsia z veľkosti A na GG. To však Jade Lyne nestačilo a podstúpila ďalšie operácie, ktorými si chcela splniť sen z detstva. Túžila byť Barbie a podarilo sa jej to, napriek tomu, že sa jej ľudia pravidelne posmievali.   

„Než sa pustím do nejakej zmeny, vždy si o všetkom hľadám čo najpresnejšie informácie. Chcem vyzerať presne tak, ako som si vysnívala. A nerada by som niečo podcenila. Samozrejme mám obavy z možných komplikácií alebo nežiaducich účinkov ohľadom botoxu. Vždy dbám predovšetkým na svoje zdravie,“ vysvetlila barbína, ktorá pred časom priznala závislosť na plastických operáciách.  

Profimedia

Návrat k prirodzenejšiemu vzhľadu 

Jade dostávala množstvo nepríjemných hejtov každý deň. Ľudia jej písali, že vyzerá ako preoperovaná starená alebo vosková figurína a nemala by sa nikde ukazovať a podobne.  „Sú to nešťastní ľudia, ktorí majú taký nudný osobný život, že musia ubližovať druhým. Spokojní ľudia nemajú potrebu nadávať na druhých,“ povedala mladá žena, ktorá predsa len uznala, že to už preháňala.   

Profimedia

V minulosti mala čierne vlasy a chodila pravidelne do solária. Teraz je z nej blondínka a rozhodla sa pre prirodzenejší prístup, zameriava sa na starostlivosť o pokožku a vlasy. Ďalším operáciám sa nateraz vyhýba, no nevylučuje, že v budúcnosti si ešte nechá niečo vylepšiť...

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Jade Lyne (@xjadelynex)

Súvisiace články

Najčítanejšie