Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Spoznávate ho? Na Joeyho z Priateľov je od smrti kolegu a kamaráta smutný pohľad
Zdielať na

Spoznávate ho? Na Joeyho z Priateľov je od smrti kolegu a kamaráta smutný pohľad

Zdroj: Profimedia

Od tragického úmrtia jeho skvelého hereckého parťáka a tiež dobrého priateľa ubehol už takmer rok. Večne dobre naladený a vysmiaty herec sa odvtedy zmenil na nepoznanie.

Matt LeBlanc (57), ktorý sa preslávil najmä úlohou Joeyho Tribbianiho v kultovom seriáli Priatelia, sa objavil na verejnosti prvýkrát od decembra minulého roka, pripomína metro.co.uk. Jeho fanúšikov absolútne šokovalo, ako sa slávny herec zmenil a je na neho veľmi smutný pohľad.

Smrť priateľa ho zdrvila 

Matt LeBlanc sa prvýkrát ukázal na verejnosti od tragickej smrti svojho blízkeho priateľa Matthewa Perryho (†54), ktorý zomrel vlani v októbri. Matthew Perry, známy ako Chandler Bing zo seriálu Priatelia, bol pre LeBlanca ako blízky člen rodiny a jeho odchod ho preto veľmi silno zasiahol.  

„Matthew. S ťažkým srdcom sa lúčim. Časy, ktoré sme spolu prežili, patria úprimne medzi najobľúbenejšie obdobia môjho života. Bolo mi cťou zdieľať s tebou pódium a nazývať ťa svojim priateľom,“ napísal herec krátko po smrti svojho priateľa. 

Profimedia

Zostarnutý a zanedbaný...  

Matta po veľmi dlhej dobe zachytili paparazzi v Los Angeles a mnohí by ho snáď ani nespoznali. Preriedené šedivé vlasy, kilá navyše a zanedbaný vzhľad spôsobili, že niekdajší fešák sa zmenil sa starnúceho muža, ktorého by ste si na ulici asi nevšimli.  

Osobný život  Matta LeBlanca bol ako na hojdačke. Bol ženatý s Melissou McKnightovou (59), s ktorou má dcéru Marinu (20). Po rozvode mal dlhodobý vzťah s herečkou Andreou Andersovou (49), a neskôr s producentkou Aurorou Mulliganovou (40), s ktorou sa rozišiel v roku 2022. Herec odvtedy oficiálne žije sám.   

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Súvisiace články

Najčítanejšie