Skoro jasno
18°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Schudnutá Kormúthová: Čaje ani kolagény nepomohli, zabralo až toto
Zdielať na

Schudnutá Kormúthová: Čaje ani kolagény nepomohli, zabralo až toto

Zdroj: instagram/kristina_kormuthova

Hoci nikdy nebola tlstá, aj na bývalú missku a moderátorku Kristínu Kormúthovú sa nejaké to kilečko nalepilo. Kráska je aktuálne ľahšia o 6 kíl a prezradila, ako sa jej to podarilo!

Kristína sa už nejaký čas pýši oveľa štíhlejšou figúrou. Mnohým sa zdá, akoby sa jej podarilo schudnúť za veľmi krátky čas. Žeby ani ona neodolala populárnemu trendu, a to chudnutiu pomocou injekcií ozempic? 

​Hoci si mnohí mysleli, že schudla akoby cez noc, nie je to pravda! Kristíne sa za 2 mesiace podarilo zhodiť 6 kíl. Mesiac ležala v posteli a neprijímala žiadnu potravu, pretože všetko, čo zjedla, rovno aj vyvrátila. Bývala misska priznala, že mala ja nejaké rodinné problémy, ktoré jej spôsobila stres a starosti a tie sa tiež výrazne podpísali na úbytku hmotnosti... 

Toto u nej zafungovalo

"Sklamem vás dievčence, nie, nepichám si ozempic. Je to podľa mňa to najhoršie, čo môžete pre seba urobiť. Poctivé dennodenné cvičenie a jem iba malé porcie max 2x za deň. Skrátka staré dobré: Nežrať a cvičiť. Žiadne čaje ani kolagény nepomôžu,“ priznala Kristína, čo u je zafungovalo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie