Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Mahulena Bočanová čelí hejtom kvôli autistickej dcére: Ako jej TO mohli vyčítať?
Zdielať na

Mahulena Bočanová čelí hejtom kvôli autistickej dcére: Ako jej TO mohli vyčítať?

Zdroj: Profimedia

Z jedinej dcéry českej herečky je už dospelá mladá dáma, hoci kvôli svojej diagnóze je stále dievčatkom. Pre Mahulenu je tým najcennejším darom, napriek tomu ju mnohí nepochopiteľne kritizujú.

Márinka, jediná dcéra Mahuleny Bočanovej (57), oslávila už 23. narodeniny. Slávna herečka pre ňu prichystala veľkolepú oslavu, na ktorej nechýbali balóniky, plyšové hračky aj postavy z fantasy filmov. Márinka, ktorá od narodenia trpí poruchou autistického spektra, vyzerala nadšene a párty si s ďalšími kamarátmi poriadne užila, informuje český portál extra cz.

Rozprávková oslava pre dcéru  

Mahulena Bočanová chcela pre svoju dcéru Márinku prichystať prekvapenie, čo sa jej podarilo. Čakala ju bujará narodeninová párty. „Tak tento rok už 23. Občerstvenie zmizlo rýchlosťou blesku. Budúci rok musíme pripraviť dvakrát toľko. Deti prežili večierok, rodičia tiež, dieťa uťahané ako mačiatko,“ napísala k instagramovému videu herečka.  

Na oslave nechýbali maskoti, plyšové hračky, bublifuk či tradičné púšťanie balónikov. „A klasika - púšťanie balónikov, na ktoré si píšeme prianie. Mari je balóniková princezná, veľmi sa na to vždy teší, to teda dojme aj dospelákov vždy,“ pripísala k fotkám pyšná herečka. S nadšenou Márinkou si dokonca zatancoval Batman.

Márinka má poruchu od narodenia  

V komentároch pod príspevkami boli síce hlavne pozitívne a krásne reakcie od fanúšikov, našlo sa ale aj pár jedincov, ktorí si neodpustili len ťažko pochopiteľné poznámky.  

„No chváliť sa s takou dcérou nie je veľmi kóšer,“ napísala užívateľka Božena, do ktorej sa fanúšikovia herečky okamžite pustili. „Toto môže napísať iba totálna beštia. Ste úplné dno a nepatríte medzi ľudí do spoločnosti,“ napísala jej napríklad Michaela.

Bočanová si z hejterov nič nerobí. „Tak ja budúce narodeniny a radšej už na furt cez Mari hodím nejaké vrece, alebo si požičiam nejaké iné dieťa, napríklad nejakú dvadsiatku, vysokoškoláčku, reprezentatívnu,“ zareagovala herečka s poriadnou dávkou sarkazmu na škaredý komentár.  

Niektorí kritizovali aj vypúšťanie spomínaných balónov a poukazovali na neekologickosť tejto tradície. „Niekde jednoducho ten plast skončí, a to vážne nie som ekologické slniečko. Veľmi vás prosím, skúste budúci rok vymyslieť nejakú rozprávkovú náhradku, niečo kreatívne, s príbehom, ale nie s plastovým dopadom,“ znel jeden z komentárov. Od dotyčnej sa ešte herečka dozvedela, že by ako verejná osoba mala ísť príkladom.

Márinka trpí od narodenia poruchou autistického spektra a v posledných rokoch sa k tomu pridala ešte epilepsia. Mahulena má tak o svoju dcéru často strach. Aj napriek tomu sa snaží, aby si spoločne užívali každý deň naplno. Jedinú dcérku má herečka so svojím druhým manželom, producentom Viktorom Mrázom (56). 

Súvisiace články

Najčítanejšie