Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Dojímavé a najosobnejšie VIDEO Kate a Williama: Rakovina je...
Zdielať na

Dojímavé a najosobnejšie VIDEO Kate a Williama: Rakovina je...

Na jar Kate Middleton priznala, že bojuje s rakovinou a bude musieť podstúpiť preventívnu chemoterapiu. Odvtedy sa ku svojmu zdravotnému stavu nevyjadrovala. Až doteraz! Ako je na tom zdravotne?

Populárna britská princezná sa koncom minulého roka stiahla z verejného diania práve kvôli zdravotným problémom. Kate operovali v oblasti brucha, no palác nikdy oficiálne nepotvrdil, čo jej vlastne bolo. Až v marci sama priznala, že vyšetrenia ukázali, že ide o rakovinu a bude musieť podstúpiť preventívnu chemoterapiu…

​Odvtedy sa na verejnosti ukázala len párkrát, no o svojom zdravotnom stave a liečbe nehovorila. Urobila to až teraz a to prostredníctvom dojímavého videa, ktoré zverejnila na instagrame. V ňom princezná priznala, ako je na to v boji s rakovinou. "Ako sa leto končí, ani neviem povedať, aká je to úľava, že som konečne dokončila chemoterapiu. Posledných deväť mesiacov bolo pre nás ako rodinu neuveriteľne ťažkých. Život, ako ho poznáte, sa môže v okamihu zmeniť..." prihovorila sa pokojným hlasom Kate a pokračovala: "Boj s rakovinou je celistvá, desivá a nepredvídateľná cesta pre každého z nás, najmä pre tých, ktorí sú vám najbližšie...Tento čas nás s Williamom prinútil, aby sme sa zamysleli a boli vďační za obyčajné, no tak dôležité veci v našich životoch."

Vracia sa do práce

Kate napokon priznala, že boj nad rakovinou vyhrala a jej hlavným cieľom bude, aby zostala zdravá. "Moja cesta k úplnému uzdraveniu a zotaveniu sa je však ešte veľmi dlhá. Napriek tomu sa vraciam do práce a najbližšie mesiace sa zúčastním niekoľkých spoločenských akcií. " Middleton v dojímavom videu, s ktorom ukázala svojho manžela aj deti z uhla, ktorý sa často verejnosti nenaskytne, napokon poďakovala za podporu a povzbudenie, ktoré sa jej počas liečby dostalo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie