Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Amy sa podarilo schudnúť 63 kíl: Takto TO zvládla iba za 8 mesiacov!
Zdielať na

Amy sa podarilo schudnúť 63 kíl: Takto TO zvládla iba za 8 mesiacov!

Zdroj: Profimedia

Táto mamička dokázala, že keď človek naozaj chce, môže dosiahnuť fantastické výsledky zdravým spôsobom a to dokonca aj pri dvoch malých deťoch.

32-ročná Amy Edwards je mamičkou dvojčiat a práve po pôrode jej zostala obrovská nadváha, ktorej sa nevedela zbaviť a cítila sa kvôli tomu veľmi zle po fyzickej a psychickej stránke, píše The Sun.

Nakopla ju svadba priateľky 

V najťažšom období Amy vážila 130 kilogramov a keď mala byť družičkou na svadbe svojej priateľky, cítila sa veľmi ponižujúco. Bolo taká veľká, že sa nevedela zmestiť do družičkovských šiat a tak jej krajčírka spojila dvoje šaty dokopy.  

„Cítila som sa tak znechutená a šokovaná tým, ako vyzerám. Na fotkách som vyzerala tak, ako by som bola stále tehotná s dvojičkami,” spomína Amy, ktorú nakoniec práve táto zahanbujúca situácia nakopla k radikálnej zmene životného štýlu.  

Profimedia

Chudla zdravo a prirodzene 

Amy sa začala stravovať zdravšie, ale nič nevynechávala, dokonca si pravidelne pochutnávala na čokoláde a  zároveň chudla. Zmena nastala akurát vo veľkostí porcií.  

"Teraz si všetko vážim a naozaj som si uvedomila, že predtým bola normálna porcia večere minimálne dvojnásobná oproti tej, ktorú mám teraz," vysvetľuje.  

Mamička začala pravidelne behať a venovala sa kardiu trikrát do týždňa, čoho sa pevne držala. Všetko robila prirodzene a postupne si pohybu pridávala viac. Za osem mesiacov dosiahla neuveriteľný výsledok, mínus 63 kíl a je veľmi pyšná na to, že sa jej to podarilo.   

Profimedia

Deti ako motivácia

Dvojnásobná mamina začala pravidelne behať maratóny a snaží sa nepoľaviť, aby si zníženú hmotnosť aj kondičku udržala.  

“Ľudia sa ma často pýtajú, aká je moja motivácia a ja im vždy odpoviem, že sú to moje deti. Nechcem ich sklamať a chcem tu byť pre ne zdravá a fit,” povedala Amy.  

Klobúk dole, úžasné, čo dokázala, však?    

Súvisiace články

Najčítanejšie