Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Bola krásna ako bábika, ale túžila sa odlíšiť: Rodičia nevedia predýchať, čo so sebou spravila
Zdielať na

Bola krásna ako bábika, ale túžila sa odlíšiť: Rodičia nevedia predýchať, čo so sebou spravila

Zdroj: Profimedia

Už ako dieťa túžila po tom, že v dospelosti sa dá potetovať a svoj sen si splnila. Jej výrazný vzhľad vzbudzuje pozornosť všade, kde sa objaví a jej najbližší sú z jej rozhodnutia stále v šoku.

20-ročná Nemka Lucy Krasota už v desiatich rokoch snívala o tetovaní telesných úpravách. Keď mala 18 rokov, nechala si potetovať ruku a odvtedy sa nezastavila, píše Daily Star.

S úpravami ešte neskončila 

Lucy má vo svojom mladom veku už cez 50 tetovaní a 9 piercingov, má tiež rozštiepený jazyk a silikónové prsia. Tvrdí, že nič z toho neľutuje a teší sa na ďalšie obrázky po celom tele a to napriek tomu, že to jej rodičia neschvaľujú a ľudia na ňu stále pozerajú.  

"Moja rodina mala s mojou zmenou veľmi veľký problém. Bolo to veľa diskusií a hádok, ale je mi jedno, že ľuďom to prekáža,” povedala Lucy, ktorá dodala, že okrem kritiky dostáva na ulici aj veľa komplimentov. 

Profimedia

Hejterov, ktorí jej píšu škaredé komentáre si jednoducho nevšíma a tvrdí, že práve záľuba v tetovaní jej pomohla prekonať depresie, ktorými trpela. "Je to pre mňa najlepšia terapia," povedala potetovaná mladá žena, ktorá radí ľuďom, aby sa neriadili tým, čo si myslí okolie, ale aby si plnili sny, po ktorých túžia.  

Čo poviete na jej vzhľad vy? Predýchali by ste to, keby išlo o vašu dcéru?

Profimedia

  

Súvisiace články

Najčítanejšie