Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Je to tu: Dominika Cibulková TO konečne všetkým ukázala!
Zdielať na

Je to tu: Dominika Cibulková TO konečne všetkým ukázala!

Zdroj: Instagram/domicibulkova

To, čo si pred pár mesiacmi zaumienila, sa jej aj podarilo dosiahnuť. Dominika Cibulková si predsavzala zhodiť 22 kíl, ktoré jej ostali po tehotenstvách. Výsledok je naozaj neuveriteľný...

Naša najúspešnejšia tenistka si na jeseň 2023 stanovila jasný cieľ  - do polovice leta zhodiť 22 kíl. Aby to mala o čosi ťažšie, svoju chudnúcu premenu zdieľala aj na sociálnej sieti. 

"Jednoducho som si povedala, že chcem ísť na určitú hmotnosť... Idem to robiť motivačne. Bude to motivovať mňa a verím, že to bude motivovať aj niektorých z vás... Už sa aj ja chcem sama sebe páčiť a dobre sa cítiť. Aj keď mi Michal hovorí, že sa mu páčim, robím to hlavne pre seba," priznala vtedy blondína. Spoločne so svojimi fanúšikmi zdieľala svoj jedálniček, ktorý jej robila výživová poradkyňa na mieru a po čase ku zdravej strave pridala aj pohyb. A výsledok? Ten je naozaj fantastický!

Nové telo ukazuje v bikinách

Dominika je ľahšia o 20 kíl a hoci si teraz aj čo-to dopraje, hmotnosť sa jej darí udržať. Blondína sa chystá zhodiť ešte pár kilogramov a potom bude so sebou úplne spokojná. Dominika je veľmi pyšná na to, ako sa jej podarilo schudnúť a ako aktuálne vyzerá. Po mesiacoch driny sa dokonca nehanbí ukázať sa v bikinách! A v nich jej to naozaj svedči, nemyslíte? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie