Skoro jasno
23°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Zdravotná sestra vážila 115 kíl a dnes? Po výraznom schudnutí je z nej iná žena!
Zdielať na

Zdravotná sestra vážila 115 kíl a dnes? Po výraznom schudnutí je z nej iná žena!

Zdroj: Profimedia

Najviac pribrala počas smien v nemocnici, keď sa jedlom vyrovnávala s emóciami. Mladá žena si však povedala dosť a rozhodla sa radikálne zmeniť svoj život.

Zdravotná sestra Emily Robinson (26), ktorá pracovala na nemocničnom oddelení v Newcastli, začala naberať na váhe, keď sa počas dlhých nočných smien utešovala jedlom. Keď sa jej hmotnosť vyšplhala na 115 kíl, vedela, že takto ďalej pokračovať nemôže a musí to okamžite zmeniť, píše needtoknow.co.uk.

Všetky emócie zajedala 

Jedlo sa pre zdravotnú sestru stalo spôsobom, ako sa vysporiadať so svojimi emóciami. „Myslím si, že jedlo bolo útechou, keď som prišla domov a nevedela som, ako zvládnuť a spracovať všetky pocity, ktoré som zažila celý deň v práci,“ povedala Emily a priznala, že jedla veľa aj počas práce, najmä ak od pacientov dostávali rôzne sladkosti a koláče, tak neodolala.  

„Chodila som iba do práce, inak som nenávidela chodiť medzi ľudí. Nemohla som sa ani pozrieť do zrkadla, bola som znechutená tým, ako vyzerám,” spomína mladá žena, ktorá sa v mladosti venovala aj tancu a gymnastike, no keď pribrala, so všetkým skončila.  

Profimedia

Schudnutie jej zmenilo život 

Emily sa rozhodla hneď na začiatku chudnutia požiadať o pomoc osobného trénera a začala denne sledovať príjem kalórií.  „Začala som v posilňovni s prevažne kardio tréningom zmiešaným s ľahkými váhami. Nikdy predtým som do posilňovne ani nevkročila,” priznáva Emily, ktorá sa nakoniec zbavila predsudkov a tréningy si doslova zamilovala.  

Hoci sa jej podarilo zhodiť takmer 30 kíl a v tréningoch stále pokračuje, priznáva, že obavy z toho, že opäť priberie, má stále a nevie sa ich zbaviť.   

Profimedia

„Myslím, že hovorím za všetky ženy, ktorým sa podarilo výrazne schudnúť, že strach z priberania je tu vždy,” priznáva Emily.   

"Nikdy som však nebola šťastnejšia a spokojnejšia ako teraz, môj život sa totiž zmenil od základov" hovorí Emily, ktorá je dnes pre mnohých ľudí inšpiráciou.   

Profimedia

  

Súvisiace články

Najčítanejšie