Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Kedysi žiarila po boku Bruca Willisa, dnes sa pred verejnosťou skrýva: Herečku choroba úplne zničila
Zdielať na

Kedysi žiarila po boku Bruca Willisa, dnes sa pred verejnosťou skrýva: Herečku choroba úplne zničila

Zdroj: Profimedia.sk

Pred rokmi zahviezdila práve po boku Bruca Willisa v seriálovom hite Mesačný svit a patrila medzi jedny z najkrajších herečiek Hollywoodu. Tie času sú dávno preč. Cybill Shepherd ničí choroba, kvôli ktorej sa takmer vôbec neobjavuje ani na verejnosti...

Dvere do Hollywoodu jej otvorilo víťazstvo v súťaži krásy, ktorú vyhrala ako 16-ročná. O pár rokov neskôr sa objavila na obálke módneho časopisu, kde padla do oka istému režiséri. Ten Cybill obsadil na svojho filmu a tak sa začala aj jej herecká kariéra. Hoci má Shepherd na konte množstvo snímok, najviac ju preslávil práve seriál Mesačný svit, v ktorom hrala s Brucom Willisom. 

74-ročná blondína sa preslávila aj početnými aférami s rôznymi hercami a niekoľkými manželstvami. Ostatné roky sa však stiahla z verejného života a žije v ústraní. Nie je to tak dávno, čo ju v uliciach nafotili paparazzi... Herečka sa sama pohybuje len s veľkými ťažkosťami a obyčajne počas chôdze používa paličku. Podľa viacerých zahraničných médií ju trápi artritída, ktorá jej už niekoľko rokov poriadne strpčuje život. 

Takto niekdajšia herečka a modelka vyzerá...

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Moonlighting (@moonlightingmagic)

Súvisiace články

Najčítanejšie