Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Mala len 2 roky, keď jej slávny otec zomrel: Teraz má 18 a podobá sa na neho stále viac!
Zdielať na

Mala len 2 roky, keď jej slávny otec zomrel: Teraz má 18 a podobá sa na neho stále viac!

Zdroj: Profimedia.sk

Hollywoodsky herec Heath Ledger mal len 28 rokov, keď tragicky zomrel. Zostala po ňom jediná dcéra Matilda, z ktorej je už dospelá žena. A jej podoba na herca je neuveriteľná!

Ledger bol na vrchole svojej kariéry, keď ho našli v hotelovej izbe mŕtveho. Zabil ho kokteil liekov, ktoré užil. Z tragédie sa len veľmi ťažko dostávala práve jeho expriateľka Michelle Williams, ktorá sa s ním rozišla len pár mesiacov pred spomínanou tragédiou. Dvojica mala spolu aj dcéru Matildu, ktorá si svojho slávneho otca pamätá len z fotiek a filmov. 

Williams sa po smrti svojej lásky rozhodla, že dcéru bude vychovávať mimo Hollywood. Odišla s ňou na opustený ranč, kde strávili dlhých šesť rokov. Po čase sa však predsalen rozhodla vrátiť do veľkomesta a začala sa opäť venovať herectvu. Svojej dcére však chcela zabezpečiť čo najnormálnejší život. Aj preto obe žijú nenápadne mimo pozornosť médií, dokonca aj mimo sociálnych sietí… Pred pár dňami sa však paparazzovi podarilo zachytiť Michelle s Matildou, ako si užívajú spoločne strávený čas v New Yorku. Mama s dcérou sa takmer celý čas držali za ruku, dopriali si manikúru, pedikúru a dobre sa zabavili. Pri pohľade na Matildu je jasné, že sa na svojho slávneho otca až neuveriteľne podobá... 

Profimedia.sk

Profimedia

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie