Jasno
15°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Mali to byť HOT zábery, ľudia ju vysmiali: Madonne odkázali, že vyzerá ako mimozemšťan!
Zdielať na

Mali to byť HOT zábery, ľudia ju vysmiali: Madonne odkázali, že vyzerá ako mimozemšťan!

Zdroj: Profimedia

Speváčka sa pred pár dňami prekvapivo objavila na premiére hollywoodskeho trháka a pri tej príležitosti si tiež nechala nafotiť nové horúce fotografie. Zámer jej však podľa ohlasov fanúšikov nevyšiel.

65-ročná Madonna si nedávno užila svoje veľké svetové turné a odvtedy o sebe nedávala príliš vedieť, až doteraz. Na červenom koberci počas premiéry Deadpool & Wolverine v New Yorku sa speváčka objavila trochu prekvapivo, nakoniec si ale zapózovala s oboma hlavnými hrdinami, Hughom Jackmanom a Ryanom Reynoldsom, informuje ew.com.

Jej účasť na akcii bola neskôr vysvetlená tým, že tvorcovia filmu speváčku osobne poprosili o to, aby vo filme mohli použiť jej pieseň Like a Prayer. A nebola by to Madonna, keby si na premiéru neobliekla odvážny outfit, obsahujúci len korzet, sieťované pančuchy a čierne sako.  

Líčenie aj oblečenie potom využila aj pri fotení niekoľkých sexi záberov, na ktorých nechýbajú pre ňu typické roztiahnuté nohy a zmyselné pohľady do objektívu. Nie všetkým však tieto lacné a príliš upravené zábery boli po chuti.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

„Paže ako šľachovitá pečienka. A bravo, keď pomocou filtra dosiahnete dokonalý tvar hlavy mimozemšťana,“ napísal jeden z komentujúcich.  

„Pre ľudí ako ona musí byť šokom a sklamaním, keď sú na konci dňa odstránené filtre a mejkap a ona čelí smutnej realite toho, čo na ňu hľadí v zrkadle,“ napísal ďalší.  

"Mohla zostať popovou ikonou, ale namiesto toho kvôli svojej pokrivenej psychike čelí posmechu. Ľudia si budú bohužiaľ pamätať len toto,“ pridáva sa ďalší.    

Čo na aktuálne zábery Madonny hovoríte vy?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie