Jasno
11°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Veľký horoskop na august: Koho čaká náročné obdobie a kto si užije romantiku?
Zdielať na

Veľký horoskop na august: Koho čaká náročné obdobie a kto si užije romantiku?

Zdroj: unsplash/sasha-stories

Pre ktoré znamenia bude tretí letný mesiac úspešný na poli lásky a kto by mal byť v strehu na pracovnom poli? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo vašom horoskope na mesiac august!

Baran  

August je obdobím plným energie a pozitívnych zmien. Výraznú úlohu zohráva vrodená schopnosť vychádzať s ostatnými. Planetárne vplyvy napovedajú, že je vhodný čas na rozvoj spoločenských zručností. Z nich by ste mohli profitovať v láske aj kariére. Šťastie bude do určitej miery závisieť od spolupráce s druhými, takže konanie dobra sa vám vráti ako bumerang! Do 21. augusta vám zásadne pomáha trigón Slnka.  

Profimedia

Býk  

Milí Býci, druhá polovica prázdnin symbolizuje čas radosti a tvorivosti. Užívajte si chvíle s potomkami i vnúčatami, pretože deti vám prinesú veľa potešenia. Venuša spolu s Merkúrom a od 22. augusta aj Slnka vás obdarí láskou a milostnými príležitosťami. Tiež financie budú priaznivé, takže sa kvôli dovolenke nemusíte uskromňovať. Domáce zázemie bude do 22. augusta náročnejšie, svoje rozhodnutia oprite o láskavosť.  

Blíženci  

Nadchádzajúce týždne sú pre Blížencov náročnejšie a vyžadujú trpezlivosť. Obvykle rýchlo vstrebávate informácie, ale teraz sa budete cítiť, ako by váš mozog obklopila hmla. Vinníkom je kvadratúra Merkúru, ktorý vás spomalí a zníži chuť premýšľať aj manuálne pracovať. Od 5. augusta vám nebude priať ani Venuša, ani Jupiter vo vašom znamení situáciu neupokojí. Radosť z nového zoznámenia rýchlo vyprchá.  

Profimedia

Rak  

Zrodencov Raka čaká pohodové obdobie plné príležitostí na duševný rozvoj. Od 5. augusta sa zameriavate na financie, ktorých sprvu nemusíte mať dostatok. Čoskoro sa preorientujete na spoločenské kontakty a začnete si užívať leto so všetkým, čo k tomu patrí. Ani v auguste sa nestratí vrodená náladovosť, ale hviezdy prinášajú skvelú správu, váš inteligentný a osviežujúci humor bude prevládať! Venuša prinesie šťastie v láske!   

Lev  

August je mesiacom, ktorý je vám zasľúbený! Budete mať totiž optimizmus na rozdávanie! Vaša vnútorná sila a osobná moc budú neprehliadnuteľné. Zaobchádzajte s nimi však múdro! V druhej polovici augusta sa rozbehnú možnosti zoznámenia. Lásku môžete stretnúť na cestách aj v práci. August bude plný kreativity, záujmu o priateľov a pozitívnom vývoji vo financiách. Môžete sa tešiť!  

Profimedia

Panna  

Celé vesmírne plénum sa zameriava na vaše znamenie. Panny sa preto môžu tešiť na veľmi pestrý mesiac! Stanete sa stredobodom pozornosti v láske i zamestnaní. Budete pre druhých príťažliví svojim vystupovaním, zovňajškom a štýlom. Zistíte, že máte ohromnú moc v slovách. Na druhú stranu vám Venuša uberá v oblasti milostného a sexuálneho diania. Naučte sa s emóciami pracovať a hľadajte vnútornú rovnováhu. 

Váhy  

Polovica prázdnin otvára pred Váhami šancu zoznámiť sa s osobou, ktorá vás uchváti svojim intelektom aj zmyslom pre humor. Vaše vnútro prechádza hlbokým rozvojom, ktorý sa čoskoro odrazí aj v širšom živote. Vďaka slnečným lúčom inklinujete k rozsievaniu dobra. Robíte dobré skutky a myslíte na druhých. Možno však budete musieť čeliť zložitejšiemu obdobiu, keď vaše duchovné záujmy prevládnu nad pracovnými.  

Profimedia

Škorpión  

Vyzeráte dobrodružnú etapu, kedy budete mať šancu vykonať dôležité životné zmeny. Vďaka sebaistote kráčate svojou cestou, aj keď vás od nej mnohí zrádzajú. Slnko do 21. augusta zdôrazňuje význam odpočinku pre udržanie vašej energetickej hladiny. Neuškodí sa zastaviť a sústrediť sa na podstatné veci. V oblasti kariéry vás však kvadratúra Slnka môže dočasne obmedzovať. V poslednej dekáde sa situácia zrovná.  

Strelec  

Strelci sa v auguste veľmi zaoberajú milostnou tematikou. Singles môžu mať dojem, že sa im nedarí nájsť vhodného partnera. Naopak zadaní riešia vo vzťahu problémy. Kvadratúra Marsu vnáša nervozitu aj medzi inokedy harmonické dvojice. Nerobte unáhlené závery, zmena na seba nenechá čakať. Od 15. augusta prináša Merkúr lepšiu komunikáciu v súkromnom aj pracovnom živote. Tiež do povinností sa pustíte s nadšením.  

Profimedia

Kozorožec  

Po väčšinu mesiaca máte ideálnu príležitosť objavovať nové a lepšie verzie seba samého. Usilujte sa o to, stať sa tým, kým skutočne chcete byť. Žiadny sen nie je príliš trúfalý. Slnko a Merkúr naznačujú hlbšie ponorenie do vašej osobnosti. Nájdite si priestor na rozjímanie, pýtajte sa sami seba a hľadajte odpovede vo svojom vnútri. Počas tohto mesiaca sa tiež zvýši váš záujem o cudzie kultúry a cestovanie do zahraničia.   

Vodnár  

Milí Vodnári, august prináša do života priebojnosť ako v láske, tak na spoločenských udalostiach. Tiež cestovanie prinesie šťastné okamihy, takže majte kufre pripravené na ultra last minute dovolenku! Vo vzťahoch a financiách sa môžu objaviť komplikácie, ale vy sa im dokážete prispôsobiť. Flexibilita je kľúč k spokojnosti. Vašou momentálnou úlohou je dávať prednosť záujmom druhých pred svojimi vlastnými.  

Profimedia

Ryby  

Ryby čaká jeden z najnáročnejších mesiacov tohto roku. Väčšina planetárnych energií je namierená proti vám. V tejto dobe sa naučíte veľa o sebe aj druhých ľuďoch. V medziľudských vzťahoch môže dôjsť k prekvapivému prezreniu. Rozširujete svoje obzory a získavate množstvo nových kontaktov. Nie všetky je ale dobré udržiavať. Uvedomte si svoju hodnotu a nebojte sa jasne určiť, čo sa vám páči a čo naopak nie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie