Zatiahnuté
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Keď TOTO známa Slovenka vybalila na dovolenke v reštaurácii: Hostia z nej odpadli!
Zdielať na

Keď TOTO známa Slovenka vybalila na dovolenke v reštaurácii: Hostia z nej odpadli!

Zdroj: TV JOJ

Len nedávno sa pochválila postavičkou ako lusk! Monika Horváthová priznala, ako sa jej podarilo zhodiť kilá a ukázala, čo všetko pre to, aby super vyzerala, robí. Pozrite sa!

Hoci herečka známa aj z jojkárskeho seriálu Nemocnica nikdy nebola pri tele, žiadalo sa jej zhodiť pár kíl. To sa jej aj podarilo! A celkom jednoducho...

"Po svadbe som sa začala intenzívne pripravovať na leto. Nakoľko som lenivá, nechce sa mi ráno vstávať skôr ako je potrebné, aby som sa trieskala niekam do fitka, vedela som, že moja jediná cesta je upraviť jedálniček..." priznala Monika. Herečka už tretí rok drží prerušovaný pôst, no konkrétnu stravu nijako špeciálne neriešila. Počas 8 hodín jedenia jedla všetko a veľa, no aj tento svoj prístup zmenila. "Na istagrame, mi vyskočila jedného dňa reklama na certifiedfasting...Je to niečo ako “krabičky”, ale svoje. Vy viete čo nakupujete a aké suroviny do svojho jedla dávate. Až vďaka tomu som skutočne začala milovať papanie. A mimochodom nejde o žiadne hladovanie..." vysvetlila kráska. Stravu dodržuje dokonca aj na dovolenke! Má to však jeden háčik. Aby dodržala presné porcie, nosí so sebou do jedálne aj vlastnú váhu. Keď ju ostatní hostia uvideli, nechápali, čo sa deje. "Najlepšie sú tie pohľady, keď beháte na raňajkách s vlastnou váhou..." smeje sa. Monika si totiž raňajky váži, na obed jedáva šalát a večera je najmä proteínová. Okrem toho pije dostatok vody, zje veľa zeleniny a dopraje si aj sladké, ak má na to práve chuť. A výsledok? Ten rozhodne vidieť na jej postavičke!

instagram/mon.szabo

Súvisiace články

Najčítanejšie