Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Julia dostáva nenávistné správy kvôli tetovaniam: Po 18 rokoch ich má takmer všade
Zdielať na

Julia dostáva nenávistné správy kvôli tetovaniam: Po 18 rokoch ich má takmer všade

Zdroj: Profimedia

Neprajníci ju obviňujú, že zúfalo túži po pozornosti, no pravda je úplne inde. Táto žena upozorňuje na to, že kvôli kresbám na svojej koži rozhodne nie je horší človek.

36-ročná Julia Falcon z Kalifornie má 98 percent svojho tela pokrytého tetovaním a hovorí, že umenie na jej tele má hlbší význam, píše The Sun.

Julii trvalo až 18 rokov, kým si na svojom tele vybudovala zbierku tetovaní, ktorú teraz považuje za svoj poklad. Jej prvé tetovanie mal byť drak na ruke, ale po stretnutí s talentovaným tetovacím umelcom vymysleli niečo väčšie. Po jeho smrti sa rozhodla, že na jeho počesť svoj “oblek” dokončí.  

Profimedia

“Áno, mám potetovaných 98 percent svojho tela, ale atrament na tele zo mňa predsa nerobí zlého človeka,” bráni sa Julia voči hejterom, ktorí jej vypisujú nenávistné správy po každej zverejnenej fotografii.  

"Jediné negatívne skúsenosti, ktoré mám kvôli svojim tetovaniam, sú zvyčajne tie, ktoré mi píšu ľudia online," vysvetlila rodáčka z Kalifornie, ktorá na svojom vlastnom príklade poukazuje na to, ako anonymita internetu uľahčuje ľuďom prejavovať nenávisť a to nielen voči nej.   

"Ak sa niekomu nepáčim, pretože mám veľa tetovaní, jednoducho ma ignoruje, no internet dáva mnohým ľuďom príležitosť na prejav kritiky a nenávisti,” hovorí Julia, ktorá pracuje ako opatrovateľka.  

Profimedia

Tetovanie k jej životu jednoducho patrí a hoci má úplne “čisté” už iba očné viečka, chystá sa ešte vylepšiť a prerobiť staré kerky, ktoré postupne strácajú farbu.   

Julia si veľmi váži, že práve jej najbližší priatelia a rodina ju podporujú a majú pochopenie pre jej vášeň. Každému, kto uvažuje o väčšom tetovaní, odporúča, aby to urobil. „Ak je to niečo, čo naozaj chcete a ak vám to prinesie radosť, choďte do toho,“ dodala. 

Čo na takúto formu umenia hovoríte vy? Viete si predstaviť, že by ste mali potetované celé telo?

View this post on Instagram

A post shared by @prismofdeath

View this post on Instagram

A post shared by @prismofdeath

Súvisiace články