Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Žilková naložila Mórovej za uniknuté nahé seriálové fotky: TOTO si o nej česká kolegyňa myslí!
Zdielať na

Žilková naložila Mórovej za uniknuté nahé seriálové fotky: TOTO si o nej česká kolegyňa myslí!

Zdroj: instagram/dianamorova_official, veronikazilkovazilkova

Keď Diana Mórová prijala ponuku na účinkovanie v českom seriáli Jedna rodina, zrejme netušila, že z neho uniknú na verejnosť fotky, na ktorých je úplne nahá. Slovenskú divu to poriadne nahnevalo a to nie je všetko!

Jedna z našich najúspešnejších herečiek nemá núdzu ani o ponuky z Česka. Aj preto kývla na postavu v spomínanom seriáli, ktorý sa nakrúcal len nedávno. V jednej zo scén sa ukázala aj úplne nahá...

​A práve tieto pikantné fotky začali kolovať verejnosťou, hoci nikdy nemali uzrieť svetlo sveta. Pre cas.sk to potvrdila aj  samotná Diana. "My sme v tom seriáli boli v saune a urobili to ako veľký prúser. Aj mi za to zaplatili, i keď veľmi málo, ale asi sa budem súdiť, lebo nesmiete dať nahé telo do denného seriálu, majú to zakázané, nahé telo nesmú použiť, a oni mi len povedali, keď som im zavolala - prepáčte, to nám ušlo. Toto mi povedali Česi. Ako vždy. Toto českej herečke neurobia, ale slovenskej... Ja som s Čechmi naozaj skončila, to je vrchol, je to normálne? Ako im to mohlo ujsť?" priznala pre cas.sk. Chúlostivá kauza sa dostala do uší v Česku stále populárnej herečke Veronike Žilkovej, ktorá svoju slovenskú kolegyňu bez hanby vysmiala. "Volali mi zo slovenských médií, že jedna z ich herečiek povedala, že česká produkcia obsadzuje slovenské herečky len vtedy, keď potrebujú nahotu. Nechápem, ak si to myslí, prečo takúto úlohu prijala," napísala na instagram so smiechom. Hoci má Žilková po šesťdesiatke, ona s nahotou problém nemá. "Minulý rok som hrala v slovenskom seriáli Láska v Istanbule taktiež nahá, ale nechali ma hovoriť a hrať...Pozvanie od Slovákov som brala ako poctu môjmu herectvu a nahému telu 60+," dodala. 

Súvisiace články