Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Lorelai zo Ženy z rodu Gilmorovcov: Pozrite sa na herečku! Je toto vôbec možné?
Zdielať na

Lorelai zo Ženy z rodu Gilmorovcov: Pozrite sa na herečku! Je toto vôbec možné?

Zdroj: Profimedia.sk

Ženy z rodu Gilmorovcov sa zaradil medzi tie najpopulárnejšie seriály aj na Slovensku patril svojho času k tým najsledovanejším. Úspech zožal najmä vďaka hlavnej postave Lorelai, ktorú si zahrala Lauren Graham. Ako teraz herečka vyzerá?

Svetovej popularite vďačí seriál najmä Lauren Graham, ktorá sú tu zahrala nekonvenčnú a tak trochu bláznivú mamu Lorelai tíndežerky Rory. Hoci sa tmavovláska objavila ešte v ďalších filmových projektoch, ani v jednom už nezabodovala tak ako v Ženách z rodu Gilmorovcov. 

Od vysielania seriálu uplynulo už vyše dvadsať rokov, no zub času sa pod Laurenin výzor nijako radikálne nepodpísal. Herečka stále vyzerá takmer rovnako, ako si ju mnohí pamätajú. Aj preto mnohí špekulujú nad tým, že si k mladistvému vzhľadu aj tesne pred šesťdesiatkou, dopomáha botoxom a výplňami rovnako ako mnohé jej kolegyne. Samotná Graham sa v zahraničných rozhovoroch vyjadrila, že chce zostarnúť s gráciou a z pribúdajúcich vrások si ťažkú hlavu nerobí. Jej aktuálne fotky však svedčia o opaku. Herečka totiž prekvapila nafúknutou tvárou bez vrások a až nápadne zúženými očami, čo v minulosti nemala... 

So seriálovou dcérou Rory. V realite žiadne dieťa nemá. 

Profimedia.sk

​Takto herečka aktuálne vyzerá...

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie