Polojasno
30°
Bratislava
Marianna
7.9.2024
Demi Moore odfotili s vnučkou, ľudia sú nadšení: Takto vyzerať v bikinách by chcela každá!
Zdielať na

Demi Moore odfotili s vnučkou, ľudia sú nadšení: Takto vyzerať v bikinách by chcela každá!

Zdroj: Profimedia

Pri pohľade na jej pevné a vytvarované telo by jej skutočný vek netipoval snáď nikto! Hviezdna herečka zreje ako víno, len sa pozrite, ako vyzerá na momentke s malou vnučkou!

61-ročná Demi Moore je vďaka dcére Rumer už babkou. Slávna herečka si rozkošnú 15-mesačnú vnučku Louettu užíva plnými dúškami, najnovšie však jej fanúšikov absolútne ohromila momentka, na ktorej je bývalá manželka Brucea Willisa v úsporných bikinách, píše portál brightside.me.

Demi Moore v posledných rokoch dozrela do krásy. Aj keď jej tvár prešla nejakými vylepšeniami, postavu má vydretú a snáď ešte pevnejšiu ako v mladosti. Nedávno doslova žiarila na filmovom festivale v Cannes, kde predviedla prekrásne róby, teraz zase zaujala obyčajnou momentkou v bielych dvojdielnych plavkách.

View this post on Instagram

A post shared by ExtraTV (@extratv)

O slávnej herečke je známe, že uprednostňuje organickú raw vegan stravu, čo považuje za základnú esenciu svojho mladistvého vzhľadu. „Môj jedálniček tvorí hlavne bio zelenina, ovocie, rôzne variácie na smoothie, džúsy, aj studené polievky, orechy, semienka a rôzne placky a výrobky z nich,“ popísala Demi v minulosti svoj stravovací plán, ktorý by mnohým mohol pripadať extrémny, ona však tvrdí opak.  

 „Rozhodne nehladujem. Jem dokonca viac ako kedykoľvek predtým. Raw strava telo skvele vyživuje,“ dodala sexi babička. Čo sa týka cvičenia, ubrala od posilňovania a v posledných rokoch dáva prednosť joge, pilates a cvičeniam, ktoré pozitívne ovplyvňujú nielen telo, ale aj dušu.  

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Súvisiace články

Najčítanejšie