Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Seriálová Brenda vedela, že UMRIE: Nečakaný zvrat len deň pred smrťou!
Zdielať na

Seriálová Brenda vedela, že UMRIE: Nečakaný zvrat len deň pred smrťou!

Zdroj: Profimedia.sk

Hviezda kultového seriálu Beverly Hills 90210 až do posledného dychu statočne bojovala s rakovinou, ktorá však nad ňou napokon zvíťazila. Neboj to však jej jediný boj, ktorý Shannen Doherty zvádzala...

Doherty mala rakovinu prsníkov vo štvrtom štádiu, ktorá sa jej rozšírila po tele. Hoci šanca na vyliečenie bola malá, herečka sa nevzdávala. Dokonca ešte mesiac pred smrťou na instagrame priznala, že je tu istá nádej na nové možnosti liečby. Aj preto mnohých šokovala správa o jej smrti. 

​Boj s rakovinou však neboj jediný, ktorý tmavovláska zvádzala. Najviac ju vyčerpával spor s bývalým manželom Kurtom Iswarienkom, s ktorým tvorila pár viac ako 11 rokov. Na jar 2023 však požiadala o rozvod, keďže ju mal podviesť. Súd ich však celé mesiace nedokázal rozviesť. Dôvod? "Nie je správne, že Kurtovi dovolili predlžovať náš rozvod v nádeji, že umriem skôr, než mi bude musieť zaplatiť, zatiaľ čo on si bude naďalej žiť svoj život a vyhýbať sa zodpovednosti voči svojej umierajúcej manželke..." znelo vyjadrenie Doherty v súdnym dokumentoch, ktoré získal časopis People. Herečka od exmanžela žiadala, aby jej mesačne platil sumu 14 000 eur, ktorá mala pokryť je potreby počas choroby. Sám totiž zarábal oveľa viac ako ona, keďže pre chorobu nemohla poriadne pracovať. Manželia sa napokon dohodli a to tesne pred jej smrťou! 12. júla - len deň pred smrťou totiž Doherty podpísala dokumenty, v ktorých sa vzdáva finančnej podpory od bývalého manžela a súhlasila s rozvodom. Zrejme už vtedy vedela, že sa blíži jej koniec... Zaujímavé je, že spomínané oficiálne dokumenty Iswarienko podpísal presne v deň, kedy napokon poslednýkrát vydýchla. 

Profimedia.sk

Shannen s exmanželom Kurtom...

Profimedia.sk

Súvisiace články