Jasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Mladá žena podstúpila operáciu čeluste, výsledok je neuveriteľný! Wau, pozrite sa na ňu!
Zdielať na

Mladá žena podstúpila operáciu čeluste, výsledok je neuveriteľný! Wau, pozrite sa na ňu!

Zdroj: TikTok/virginiaeelder

Roky sa kvôli svojmu vzhľadu trápila a tak sa rozhodla podstúpiť náročnú dvojitú operáciu čeluste, ktorá z nej urobila krásnu a sebavedomú ženu.

Virgínia sa rozhodla, že sa s celou cestou premeny podelí so svojimi fanúšikmi a tak vo videu zdieľala náročné aj bolestivé chvíle, po ktorých však prišla ohromná zmena k lepšiemu. Ľudia zostali z výsledku operácie absolútne ohromení a jej video s premenou má neuveriteľných vyše 26-miliónov zhiadnutí, píše brightside.me.

Mladá žena vo virálnom videu ukazuje silný príbeh, ktorý podrobne popisuje rozsiahly proces od inštalácie strojčekov v marci 2023 až po operáciu dvojitej čeľuste a neskutočný výsledok po zahojení rán a opuchov.

@virginiaeelder Hello! I have been periodically documenting my double jaw surgery recovery process. I am now about 3 months and 3 weeks post-op and feeling so much better each day. I am getting my braces off in January of 2024, and I am so excited! #doublejawsurgeryrecovery #doublejawsurgery #doublejawsurgeryjourney #braces ♬ Renee - SALES

 

S nefiltrovanou úprimnosťou sa podelila o zábery bezprostredných následkov, ktoré ukázali bolestivé opuchy tváre, kvôli ktorým nemohla žuť ani rozprávať a v počiatočných štádiách mohla prijímať iba tekutú stravu.  

Napriek silným bolestiam je Virginia šťastná, že sa na túto premenu dala a priznáva, že jej to zmenilo celý život.„Teraz som 4 mesiace po operácii a každým dňom sa cítim oveľa lepšie,“ povedala Virginia, ktorej premena ohromila milióny ľudí.   

„Videl som šťastie v tvojom úsmeve po operácii, gratulujem dievča, vyzeráš úžasne,“ stálo v jednom z mnohých komentárov. Po premene vyzerá naozaj fantasticky, však?  

TikTok/virginiaeelder

Súvisiace články