Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Najsexi sestrička sveta: Keď schudla 25 kíl, jej život sa zmenil od základov
Zdielať na

Najsexi sestrička sveta: Keď schudla 25 kíl, jej život sa zmenil od základov

Zdroj: Profimedia

Mala poriadnu nadváhu a pracovala ako zdravotná sestra. S kilami navyše sa rozhodla skoncovať, no netušila, že sa jej tým úplne zmení život.

30-ročná Aline Limas z Brazílie sa živila ako zdravotná sestra a ešte v roku 2017 vážila vyše 90 kíl. Vďaka zmene stravovania schudla na 68 kilogramov, vypracovala si zvodné krivky a všimol si ju aj pánsky magazín, ktorý jej dal prezývku najsexi zdravotná sestrička sveta, píše Daily Star.

Z ambulancie na titulku pánskeho magazínu  

Aline nafotila šteklivé fotografie pre Playboy a poriadny balík peňazí si zarába aj na stránke pre dospelých OnlyFans. Keď sa jej podarilo schudnúť 25 kíl, dodalo jej to sebavedomie a fanúšikovia sú z jej premeny unesení.  

„Vymenila som stetoskop za fotoaparát, ale nikdy by mi nenapadlo, že ma to posunie tak ďaleko,“ priznala brunetka.  

Profimedia

Dvojnásobná mamička chcela schudnúť hlavne kvôli svojmu zdraviu a deťom, ale dodalo jej to sebavedomie a odvahu fotiť a zdieľať svoje sexi snímky. Aline ešte donedávna pôsobila ako vrchná sestra na pohotovosti. Náročné smeny ju vyčerpávali, napriek tomu našla čas na tvorbu obsahu pre sociálne siete, za čo ju niektorí kolegovia v práci odsúdili.  

Profimedia

Aline je však šťastná a rozhodne nič neľutuje. Ako modelka na platforme OnlyFans si zarobí až 46-tisíc libier mesačne. Aline využíva aj svoje lekárske vzdelanie na vytváranie edukatívneho obsahu pre svojich fanúšikov, čo jej prináša veľký úspech a podporu jej manžela.  

Súvisiace články

Najčítanejšie