Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Smrť Shannen Doherty hlboko zasiahla jej seriálových kolegov: Dojemné odkazy do neba...
Zdielať na

Smrť Shannen Doherty hlboko zasiahla jej seriálových kolegov: Dojemné odkazy do neba...

Zdroj: Profimedia

Milovala život a až do poslednej chvíle bojovala so zákernou chorobou ako levica. Žiaľ, seriálová Brenda svoj dlhoročný boj prehrala, čo zarmútilo tisíce jej fanúšikov, ale aj blízkych hereckých kolegov a priateľov.

Mnohí fanúšikovia, blízka rodina a množstvo hereckých kolegov a priateľov smúti nad stratou herečky Shannen Doherty, ktorá zomrela 13. júla vo veku 53 rokov po dlhoročnom a ťažkom boji s rakovinou.

Smutná správa obletela svet a jej blízki priatelia len ťažko hľadali slová. Shannen bola totiž vzorom pre tisíce ľudí, ktorí obdivovali jej neuveriteľnú silu a pokoru, s ktorou bojovala s rakovinou až do poslednej chvíle. Magazín hellomagazine.com zverejnil odkazy a reakcie niektorých z nich...    

Jason Priestley 

"Som šokovaný a smutný, keď som sa dozvedel o smrti mojej priateľky Shannen. Bola neuveriteľnou osobnosťou, silou prírody, a bude mi chýbať. V tomto temnom čase posielam lásku a svetlo jej rodine."

Brian Austin Green 

"Shan. Sestra moja... milovala si ma napriek všetkému. Bola si veľkou súčasťou môjho chápania lásky. Budeš mi chýbať viac, ako teraz dokážem spracovať. Ďakujem za tvoj dar."

View this post on Instagram

A post shared by Chiccose DOC (@chiccosedoc)

Jennie Garth 

Stále spracovávam svoj obrovský smútok nad stratou mojej dlhoročnej priateľky Shannen, ženy, ktorú som často opisovala ako jednu z najsilnejších ľudí, akých som kedy poznala. Naše spojenie bolo skutočné a úprimné. Boli sme tak často postavené proti sebe, ale nič z toho neodrážalo pravdu o našom skutočnom vzťahu, ktorý bol postavený na vzájomnom rešpekte a obdive. Bola odvážna, vášnivá, odhodlaná a veľmi láskavá a veľkorysá. Bude mi chýbať a vždy si ju budem hlboko v srdci a v spomienkach ctiť. Moje srdce je zlomené pre jej rodinu a Bowie a všetkých ľudí, ktorí ju milovali."

View this post on Instagram

A post shared by Jennie ? (@jenniegarth)

Alyssa Milano 

"Nie je žiadnym tajomstvom, že so Shannen sme mali komplikovaný vzťah, no v jeho jadre som si ju hlboko vážila a mala som ju v úcte. Bola to talentovaná herečka, ktorú mnohí milovali a svet je bez nej chudobnejší. Všetkým, ktorí ju milovali, vyjadrujem úprimnú sústrasť."

Rose McGowan 

"Shannen Doherty mala srdce leva. Spoznala som ju v 90. rokoch a bola som ohromená. Táto žena neskutočne bojovala o život. Shannen vedela byť hviezdou, pretože ňou bola už od detstva. Jej pracovná morálka bola inšpirujúca až do konca. Smiali sme sa temným silám, ktoré chceli, aby sme sa navzájom nenávideli, namiesto toho sme si zvolili lásku a rešpekt. Najjemnejšie srdce, aké tu kedy bolo. Sila energie, ktorá bude navždy žiť v srdciach. Nech anjeli a Boh nesú ju do svätého kráľovstva, kde bude navždy zdravá, mladá a divoká. Teraz odpočívaj, milá sestra, nikdy na teba nezabudneme."

View this post on Instagram

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan)

Gabrielle Carteris 

"Taká mladá - také smutné... RIP Shannon. Viem, že Luke ťa tam čaká s otvorenou náručou, aby ťa miloval," napísala.

View this post on Instagram

A post shared by @xbeverlyhillsx

Carol Potter

"Som šokovaná a zarmútená správami o smrti Shannon Doherty. Akú cestu prešla! Odišla príliš skoro. Po celý čas zostala verná sama sebe a dala nám príklad odvahy a vytrvalosti čeliť vlastnej smrti. Nech odpočíva v pokoji."

Olivia Munn 

"Mám absolútne zlomené srdce zo smrti Shannen Doherty. Keď mi prvýkrát diagnostikovali rakovinu prsníka, spomenula som si, ako statočne vpustila svet do svojej cesty a oslovila ju. Stali sa z nás okamžité priateľky, spojili sme sa túžbou pomáhať iným ženám. V skutočnosti Shannen ponúkala svoju podporu, aj keď bola v poslednom štádiu boja s touto hroznou chorobou. Rakovina je skutočne desivá a Shannen jej čelila s takou dôstojnosťou, silou a gráciou. Posielam všetku svoju lásku jej mame, ktorá bola jej najlepšou priateľkou, hrdinkou a šampiónkou na každom kroku. Lietaj vysoko, priateľka moja...”  

View this post on Instagram

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

Súvisiace články

Najčítanejšie