Polojasno
15°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Agátu Hanychovú zhejtovali za FOTO v plavkách: Zabudla si si zadok doma?
Zdielať na

Agátu Hanychovú zhejtovali za FOTO v plavkách: Zabudla si si zadok doma?

Zdroj: Profimedia

Na kritiku je zvyknutá a jednoducho si ju už nevšíma. Trojnásobná mamina to opäť od fanúšikov schytala, pozrite sa, za čo!

Agáta Hanychová (39) si so svojim mužom a deťmi užíva letnú dovolenku v Albánsku a túto krajinu si nemôže vynachváliť. Novým záberom však opäť rozpútala debatu medzi jej sledujúcimi. Podľa nich tentokrát Agáta v plavkách nepôsobí vôbec lichotivo, píše český super.cz.

„Zabudla si si zadok doma?“ dostala Agáta ľadovú sprchu hneď v prvom komentári pod fotkou. A ďalší kritik sa ihneď pridal. „Si až priveľmi chudá,“ napísal jej. Samozrejme to zdvihlo vlnu nevôle u Agátiných zástankýň, ktoré ju podporujú pri každej príležitosti. „By som chcela vidieť ten tvoj zadok! Agáta má super zadok,“ bránila ju jedna z mnohých.

„Úprimne, pôvodne som tam chcela dať len ten zadok, ale prišlo mi to veľa,“ reagovala nakoniec svojsky Agáta, pričom žiaden z komentárov nevymazala.  

Dcéra Veroniky Žilkovej ale zverejnila fotku z iného dôvodu ako sa ukazovať v plavkách. „Jediná fotka z pláže, kde nie sú vidieť deti. Kam ten svet speje? Koľko ich nájdete?“ napísala k fotografii. Influencerka a modelka si tak rýpla do svojich bývalých partnerov, pretože na svojej sociálnej sieti nemôže ukazovať dcéru Rozárku ani Miu. Ich otcovia si to jednoducho neprajú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie