Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Zo slávnej modelky troska: Keď sa uvidela na paparazzi záberoch, zostala v šoku
Zdielať na

Zo slávnej modelky troska: Keď sa uvidela na paparazzi záberoch, zostala v šoku

Zdroj: Profimedia

Práve príšerné zábery, na ktorých o sebe ani nevedela, ju donútili nastúpiť na liečenie a zmeniť svoj život. Výrazná modelka tvrdí, že táto skúsenosť ju urobila silnejšou a vyzerá to tak, že sa jej darí naozaj oveľa lepšie.

Modelka Cara Delevingne (31) sa stala hviezdou modelingu ako 18-ročná. Dievčina zaujala svojou nevšednou krásou a výrazným hustým obočím, ktoré sa stalo jej poznávacím znamením.

Z rebelky závisláčka...

Cara sa veľmi rýchlo dostala medzi celosvetovú špičku a okrem modelingu začala dostávať aj herecké ponuky. Nikdy sa netajila tým, že je dušou rebelka, ktorá nepohrdne alkoholom ani milostnými aférkami a to s mužmi aj ženami. Pred necelými dvoma rokmi to ale vyzeralo, že sláva, peniaze a pracovné nasadenie jej už prerástli cez hlavu.  

Fotografie, na ktorých bola strapatá, chorobne vychudnutá, s rozmazaným líčením a bez topánok vydesili nielen jej fanúšikov, ale aj ju samotnú. Neskôr priznala, že práve tieto zábery jej otvorili oči a rozhodla sa dobrovoľne podstúpiť odvykaciu liečbu.  

Profimedia

„Všetci sa o ňu bojíme. Situácia sa zhoršuje už týždne a musela sa do nej zapojiť Carina rodina. Diskutujeme nad intervenciou. Chceme sa uistiť, že Cara dostane a prijme pomoc, ktorú potrebuje,“ povedal krátko po incidente denníku The Sun dobrý priateľ modelky a herečky, ktorý si prial zostať v anonymite.  

Aj matka Cary Delevingne v minulosti bojovala s depresiou a závislosťou na heroíne. Možno práve tieto skúsenosti nakoniec modelke pomohli k tomu, aby sa jej podarilo vytriezvieť.  

Z najhoršieho je vonku  

„Predtým som si myslela, že mi drogy a alkohol pomáhajú sa so všetkým vyrovnať... ale nepomáhali, udržovali ma smutnú a v obrovskej depresii. Mám pocit, že som získala späť svoju silu a že ma neovládajú iné veci,“ povedala Cara v rozhovore pre magazín The Times. Momentálne uvádza na trh vlastnú značku nealkoholického prosecca a tvrdí, že sa cíti oveľa silnejšia. Na aktuálnych záberoch vyzerá naozaj lepšie a zdravšie, tak snáď jej to už tentokrát vydrží! 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie