Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Výrazne schudnutú postavu ukázala v plavkách, ale... Slávna speváčka schytala poriadnu kritiku!
Zdielať na

Výrazne schudnutú postavu ukázala v plavkách, ale... Slávna speváčka schytala poriadnu kritiku!

Zdroj: Profimedia

Hoci vyzerá naozaj výborne a v štíhlejšej postave sa rozhodne cíti lepšie a sebavedomejšie, ľudia jej dali jasne najavo, čo sa im nepáči. Súhlasíte s jej kritikmi aj vy?

Speváčka Katy Perry (39) priznala, že ešte dlho po pôrode dcérky jej zostali kilogramy aj faldy navyše, ktorých sa však v posledných mesiacoch definitívne zbavila.

Hoci ju mnohí upodozrievali, že za jej rýchlym úbytkom váhy sú populárne injekcie na chudnutie, ona to razantne odmieta a tvrdí, že štíhlejšiu figúru si poctivo vydrela. Nech je to už akokoľvek, speváčka vyzerá naozaj fantasticky a svoje štíhlejšie telo veľmi rada predvádza. 

Profimedia

Paparazzi nafotili speváčku aj so snúbencom Orlandom Bloomom na dovolenke pri mori na Sardínii, kde sa obaja intenzívne venovali ich malej dcérke Daisy, píše Daily Mail. Katy sa nesnažila na seba zbytočne upozorňovať a napriek tomu v obyčajných dvojdielnych hnedých plavkách vyzerala fantasticky, čo nezabudli jej fanúšikovia oceniť.   

Profimedia

Opačný prípad sa však stal pred pár dňami, keď speváčka schytala kritiku za to, že sa zbytočne odhaľuje aj tam, kde sa to absolútne nehodí. V Paríži zavítala na módnu prehliadku slávnej značky Balenciaga, ktorá v rámci slávneho Paris Fashion Week predstavila svoju jesennú kolekciu a spôsobila tým obrovský rozruch. Na prehliadku totiž dorazila v rozopnutom kabáte, pod ktorým nemala vôbec nič! Mnohí však tento outfit skritizovali a pripadal im skôr nevkusný a trápny.  

Čo si o tom myslíte vy?   

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Súvisiace články

Najčítanejšie