Skoro jasno
23°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Veľký horoskop na júl: Kto sa dočká skvelých zmien a kto bude miláčikom spoločnosti?
Zdielať na

Veľký horoskop na júl: Kto sa dočká skvelých zmien a kto bude miláčikom spoločnosti?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenia bude druhý letný mesiac úspešný na poli lásky a koho čakajú skôr komplikácie vo vzťahu? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na júl!

Baran  

Začiatok prázdnin je dostatočným prísľubom úžasného programu! Po náročnom júni sa dočkáte zmeny k lepšiemu v medziľudských vzťahoch. Pracujte na svojej emocionálnej inteligencii, nebojte sa ukázať svoje slabé stránky a priznať, že sa vám niečo nepodarilo. Predovšetkým v rodine a partnerskom vzťahu to prinesie zmenu k lepšiemu. Od 23. si začnete užívať život plnými dúškami.  

Profimedia

Býk  

Čaká vás mentálne plodné obdobie, kedy sa radujete z jedného nápadu za druhým. Samotný štart mesiaca zasväťte financiám, neskôr budete excelovať v oblasti komunikácie. Do vienka máte danú skôr pohodlnejšiu povahu, v prvých dvoch dekádach ale prevláda túžba pohybovať sa a byť aktívna. Kňažka lásky sľubuje stretnutie so zaujímavou osobou, ani kariéra nezostane s príjemnosťami pozadu. Budete v jednom kole.  

Blíženci  

Ak by ste mali zvoliť júlový totem, bolo by to stelesnenie mentálnej čulosti. Merkúr v spolupráci s Marsom prebúdza bystré myslenie a prináša zvýšený impulz pre intelektuálne činnosti. Ste neskutočne zábavní, prichádzate so zaujímavými informáciami a v spoločnosti ste úžasnými spoločníkmi.  

Profimedia

Rak  

Začiatok prázdnin dá vyniknúť vašej jedinečnosti. Síce neprahnete po pozornosti, ale hviezdy stáčajú zrak okolia k vašej maličkosti. Sám boh Manitou spolu s kňažkou lásky dopriavajú vašej maličkosti kúzlo osobnosti, vďaka ktorej sa stanete miláčikom celej spoločnosti. Preč s ostychom, máte byť na čo pyšní. Najsilnejšia zbraň Rakov sa momentálne skrýva v slovách. Dokážete s nimi vládnuť ako s kúzelnou paličkou.  

Lev  

Milí Levi, nezaprite v sebe ťažnú rybu, ktorá čas od času pociťuje túžbu pohnúť sa z mŕtveho bodu. K tomu práve nastáva ideálna doba. Mars sa snaží zaktivovať vašu energiu a dodáva vám dravosť, aby ste svoje plány doviedli do zdarného cieľa. Každému kroku sa venujete s maximálnou starostlivosťou a sústredíte sa, aby ste nič nepokazili. Obrovský intelektuálny rozmach má súvislosť s cestami do zahraničia.  

Profimedia

Panna  

V júli by sa dalo očakávať, že sa vrhnete do bláznivých aktivít a hodíte problémy za hlavu. Opak je pravdou! Vstupujete do obdobia vnútorného rastu, objavovania skrytých súvislostí a porozumenia sebe v koexistencii s celým vesmírom. Otvorte témy, ktoré ste doteraz držali pod pokrievkou. Singles nemajú problém získať srdce nejedného náprotivku, vo vzťahu bude oplácané rovnakou mincou.  

Váhy  

Myslenie Váh prežíva fantastické obdobie, kedy chápete skryté súvislosti. Navyše sršíte dobrou náladou a ste skvelými spoločníkmi, ktorí zbierajú jeden nový kontakt za druhým. Veľa vás zaujímajú ľudia pôsobiaci v charitatívnych organizáciách. Túžba expandovať sa dotýka nielen súkromných záležitostí, ale aj profesie. Merkúr v spolupráci s Marsom lákajú na ďaleké cesty. Láska teraz strieda priateľstvo.  

Profimedia

Škorpión  

Júl symbolizuje v živote Škorpiónov kreatívne obdobie, keď nemajú núdzu o lásku. Dajte priestor osobitosti a nebojte sa byť originálni. Máte nad sebou ochrannú ruku kňažky lásky, vďaka ktorej prežívate najpríjemnejšie okamihy, aké si vo vzťahu môžete priať. Bude to pohladenie pre telo i dušu. Manitou otvára cestu k poznaniu seba samého i celého sveta. Vydajte sa na duchovnú cestu a otvorte svoje tretie oko.  

Strelec  

Optimistické znamenie Strelca si štart prázdninovej sezóny patrične vychutnáva. Jupiter vám dobíja baterky a v spojení s Jupiterom a Marsom vytvára bezkonkurenčné trio. Podnecujú spiritualitu a nabádajú k tomu, aby ste nasledovali hlas svojho svedomia. Ak vypočujete intuíciu, pôjde o šťastné rozhodnutie. V poslednej dekáde sa vám bude dariť vo financiách aj osobnostnom rozvoji.  

Profimedia

Kozorožec  

Štart dovolenkovej sezóny nie je pre Kozorožcov taký oslnivý, ako si predstavovali. Avšak verte tomu, že pre budúci vývoj je tento mesiac veľmi dôležitý. Zhoda okolností vás prinúti zamyslieť sa nad tým, čo je pre váš život dôležité. Nebuďte laxní k partnerstvu a prípadné problémy riešte s empatiou sebe vlastnou, a to okamžite. Neplatí, že časom samy vyšumia dostratena. V práci prišiel čas na fyzickú drinu.  

Vodnár  

Než sa stačíte poriadne rozhliadnuť, polovica mesiaca bude za vami. Júl je pre Vodnára veľmi hektickým mesiacom, keď nestačíte sledovať jednotlivé udalosti. Prvé dve dekády prinášajú pocit napätia a stresu, čo pocítia hlavne tí, ktorí musia byť v zamestnaní. Nenechajte sa zomlieť okolitým blázincom a verte vo svoje schopnosti. Po náročných dňoch si doprajte niečo pre radosť. Meditujte a rozmaznávajte sa. 

Profimedia

Ryby  

Určite sa nedá povedať, že by v júli boli Ryby osamelé. Naopak vstupujete do jedného z najúspešnejších mesiacov roka, pričom najlepšie okamihy vyzeráte v láske. Nezadaní narazia na atraktívneho partnera, ktorý ich očarí eleganciou. Zadaní sa radujú z hrejivej náruče, v ktorej zabudnú na všetky starosti sveta. Zelenú má však aj podnikanie a vzdelávanie. Ani s financiami to nevyzerá márne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie