Jasno
23°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
VIDEO je len pre silné žalúdky: Celine Dion ukázala, ako jej záchvaty ničia život
Zdielať na

VIDEO je len pre silné žalúdky: Celine Dion ukázala, ako jej záchvaty ničia život

Zdroj: instagram/celinedion

Populárnu kanadskú speváčku ničí nevyliečiteľná choroba, pre ktorú nemôže ani spievať. Umelkyňa najnovšie ukázala, čo všetko si musí vytrpieť.

Osudom skúšaná speváčka si pred pár mesiacmi od lekárov vypočula kruté slová. Diagnostikovali jej neurologickú chorobu známu ako "syndróm stuhnutého človeka". Toto vzácne ochorenie spôsobuje, že sa človek postupne akoby menil na sochu a postihuje 1 človeka z milióna. Prejavuje sa kŕčmi, stuhnutosťou a bolesťami.

​Práve pre spomínanú chorobu musela Celine prestať spievať a za pomocí lekárov robí všetko pre to, aby potlačila príznaky. Trápia ju najmä neznesiteľné kŕče, ktoré zachvátia celé jej telo. Ako to vyzerá? Príšerne! Dion totiž súhlasila s natočením dokumentu o tom, čo jej choroba spôsobuje. Kamera speváčku zachytila počas 10-minútového záchvatu, ktorý úplne znehybnil celé jej telo. Celine absolútne nevie kontrolovať svoje telo, plače a vydáva divné zvuky. Lekári jej podajú nosný sprej, ktorý má záchvaty uvoľniť... Po pár minútach je jej lepšie a dokáže sa posadiť. Následne sama v dokumente priznáva, že po každom takomto záchvate sa cíti zahanbene, keďže stráca akúkoľvek kontrolu nad svojím telom…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Céline Dion (@celinedion)

Súvisiace články

Najčítanejšie