Zatiahnuté
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Zrelej modelke závidia aj o polovicu mladšie ženy: Vďaka TOMUTO vyzerá mladistvo a fit
Zdielať na

Zrelej modelke závidia aj o polovicu mladšie ženy: Vďaka TOMUTO vyzerá mladistvo a fit

Zdroj: Instagram/silverstorm777

Ani sivé vlasy, pár vrások a šesťdesiatka na krku nemusia znamenať žiadnu tragédiu a tu je dôkaz. Táto zrelá kráska je v modelingu veľmi žiadaná a z ponúk si môže vyberať!

Zrelá modelka Hillary Bitar z Miami má aj po 60-tke toľko ponúk na predvádzanie módy, že musí niektoré z nich odmietať. Portálu The Sun prezradila, čo robí preto, aby vyzerala takto fantasticky a fit.

Hillary tvrdí, že odkedy si začala viac všímať ako stravuje a či pije dostatok vody, jej pleť aj zdravie sa úplne zmenilo. Je presvedčená, že to, čo do seba dávame, sa jednoznačne podpíše aj na našej kráse a vitalite.

“Jedzte čo najpestrejšie a najfarebnejšie ovocie a zeleninu, čím viac ste zdraví zvnútra, tým zdravšie a krajšie vyzeráte navonok," hovorí sivovlasá kráska, ktorá neodporúča vážiť jedlo ani počítať kalórie, lebo je to zbytočne stresujúce a môže spôsobiť nezdravý vzťah k jedlu.  

Zrelá modelka uprednostňuje doma pripravené jedlá v štýle stredomorskej stravy, ale veľmi rada si pochutná aj na cestovinách. “Je to len o kontrole porcií. Doprajte si všetko, ale nepreháňajte to s množstvom. Používajte misky alebo menšie taniere," radí.

Bitar tiež prestala piť alkohol pred dvoma rokmi a tvrdí, že sa odvtedy cíti oveľa lepšie. “Alkohol má zbytočne veľa kalórií, oveľa radšej si ich doprajem vo forme koláča alebo zmrzliny,” hovorí.  

Hillary tie cvičí každý deň aspoň krátko a snaží sa spať 7 hodín. „Denné cvičenie robí s vašou pokožkou zázraky, pretože rozprúdi krvný obeh,“ povedala a dodala, že to pleti prospieva oveľa viac ako rôzne vylepšenia a zákroky.   

Vyzerá naozaj super, čo poviete? Budete sa jej radami inšpirovať aj vy?    

Súvisiace články

Najčítanejšie