Zatiahnuté
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
David túžil vyzerať ako Ken, za vylepšenia dal tisíce a teraz? Uff, TO muselo bolieť!
Zdielať na

David túžil vyzerať ako Ken, za vylepšenia dal tisíce a teraz? Uff, TO muselo bolieť!

Zdroj: Profimedia

Na vylepšenie svojho vzhľadu minul majland a až potom si uvedomil, že to prehnal a vyzerá neprirodzene. Ďalšie tisíce teraz míňa na to, aby vyzeral čo najlepšie, ale nie umelo.

28-ročný David Kosir sa preslávil svojou extravagantnou cestou transformácie. Všetko sa začalo tým, keď si nechal v roku 2019 aplikovať výplne a postupne to prerástlo do posadnutosti estetickými a plastickými vylepšeniami. Okrem množstva výplní si nechával pravidelne aplikovať botox, má za sebou plastiku nosa, operáciu mačacích očí, fazety a množstvo ďalších, píše brightside.me.

Až keď utratil za “vylepšenia” svojho vzhľadu obrovské množstvo peňazí, uvedomil si, že to prehnal. Túžil vyzerať prirodzenejšie a tak si nechal z tváre odstrániť výplne, čo zase spôsobilo, že mu pokožka poklesla, čiže to opäť vyriešil ďalšou operáciou.   

"Neľutujem to, ale vždy budem mať v srdci svoje plastické ja. Naozaj uprednostňujem prirodzený vzhľad, uľahčuje mi to bežné dni, keď sa nemusím obťažovať s tým, ako vyzerám."  

David minul ďalší balík peňazí na reverznú operáciu, ktorá bola vykonaná v Turecku. Trvalo približne tri mesiace, kým jeho tvár opäť vyzerala relatívne normálne.  

Profimedia

"Po zákroku som mal opuchnuté oči a veľmi zdvihnuté obočie. Mal som aj jazvy po celej tvári, čo je pri takýchto zákrokoch normálne, takže som to chápal. Ale teraz, keď som absolvoval liečenie po korekčnej operácii, ktorá mi mala odstrániť všetky problémy, ktoré nadmerné množstvo výplne spôsobilo mojej pleti, nedostávam na verejnosti ani zďaleka toľko pozornosti." 

David si vraj momentálne musí zdvihnúť sebavedomie a potrebuje riešiť problém s ovisnutou pokožkou. "Chcem si dať implantovať čeľusť a bradu na mieru, aby som dosiahol veľmi vyrysovaný, ale prirodzený výsledok," dodal.  

Video s jeho poslednou premenou sa stalo virálne a hoci jeho opuchnutá tvár najskôr ľudí vydesila, konečný výsledok mu pochválili. Väčšina ľudí mu však radila, aby už ďalšie zákroky nepodstupoval, aby to potom opäť nemusel naprávať...  

   

@plasticbotchedboy Replying to @Mabi #greenscreenvideo hands down its gotta be my last round of surgery ? #plasticsurgery ♬ Time After Time - Jessica Mauboy
@plasticbotchedboy Replying to @Tyler didnt last long tbh ?‍? #plasticsurgery ♬ Only Love Can Hurt Like This (Sped Up Version) - Paloma Faith

Súvisiace články

Najčítanejšie