Polojasno
16°
Bratislava
Václav
28.9.2024
John Legend sa pochválil nahou manželkou: Ľuďom neunikol nechutný detail vo vani
Zdielať na

John Legend sa pochválil nahou manželkou: Ľuďom neunikol nechutný detail vo vani

Zdroj: Profimedia

Fanúšikovia Chrissy Teigen zostali zhrození po tom, ako sledovali video s jej kúpeľom na sociálnej sieti. Všimli ste si to aj vy?

Modelka Chrissy Teigen a spevák John Legend sú manželmi od septembra 2013 a majú spolu už štyri deti. Slávnemu páru nie je cudzie ukazovať svojim fanúšikom neprikrášlené momenty zo života a rovnako tak aj intímne chvíle. Najnovšie sa spevák pochválil videom, v ktorom sa jeho krásna manželka kúpe vo vani, no pozorným fanúšikom neunikol jeden nie príjemný detail, informuje unilad.com.

Legend zverejnil na svojom Instagrame video, v ktorom sa jeho manželka nahá umýva vo vani. Video končí detailným pohľadom na jeden z produktov spoločnosti Legend, Loved 01 Exfoliating Cleanser, ktorému manželia takto nenápadne urobili reklamu.  

"Niekedy si musíš urobiť píling! Obľúbený produkt @chrissyteigen @loved01skin," napísal spevák, no ľudia si všimli úplne niečo iné, čo ich doslova znechutilo. Voda vo vani, v ktorej sedela Chrissy bola totiž nepríjemne zakalená a podľa mnohých vyzerala nechutne špinavo.  

Našli sa však aj takí, ktorí modelku a štvornásobnú maminu obhajovali a tvrdili, že predsa vysvetlila, že si vo vani odstránila mejkap z celého tela. Nech je to už akokoľvek, lepšiu reklamu na svoju vlastnú kozmetickú značku si ani nemohli priať...  

View this post on Instagram

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Súvisiace články

Najčítanejšie