Polojasno, dažďové prehánky
31°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Neuveriteľné, ale tieto fotky delí 20 rokov: Salma Hayek je v plavkách stále bohyňa
Zdielať na

Neuveriteľné, ale tieto fotky delí 20 rokov: Salma Hayek je v plavkách stále bohyňa

Zdroj: Profimedia

Aj s blížiacou sa šesťdesiatkou vie svojich fanúšikov poriadne rozpáliť! Je to neuveriteľné, ale táto sexi herečka vyzerá v zrelom veku dokonca ešte lepšie ako za mladších čias!

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že pri plavkových záberoch Salma Hayek (57) už nemôže ničím prekvapiť, ale ona si vždy nájde spôsob. Tentoraz ukázala svojim fanúšikom porovnávačku seba samej v hnedých plavkách v rovnakej póze, ako pred dvadsiatimi rokmi, píše magazín hola.com.

Jedna z najsexi herečiek všetkých čias na Instagram napísala: „Sú pózy, ktoré nezostarnú“ a pridala fotografiu z roku 1999, keď fotila kampaň pre značku H&M. Príspevok pokračuje šípkou a oznámením - „skoro o dve dekády neskôr“ a nasleduje veľmi podobný záber v hnedých plavkách, na ktorom herečka opäť leží na boku a podopiera si hlavu. Ide pritom o snímku z roku 2020.

Hoci tak nejde o úplne aktuálnu fotografiu, fanúšikovia opäť nešetrili chválou na svoju ikonu a označili ju za bohyňu. Nakoniec, sú to práve fotky v plavkách, za ktoré dostáva od svojich fanúšikov obrovské množstvo lajkov a pozitívnych komentárov.  

Za jej krásnu tvár a zvodné krivky môže pravidelné športovanie, joga, výživná a zdravá strava, pokiaľ možno úplne bez cukru, a tiež dôkladná starostlivosť o pleť.

Krásna aj bez veľkosti XS    

Salma o sebe sama hovorí, že nikdy nemala dokonalé miery modelky, a to je možno aj dôvod, prečo vyzerá stále tak dobre a sexi. Herečka sa vie vždy tak perfektne obliecť, že nejaké tie nedostatky dokonalo zakryje a zvýrazní svoje prednosti.    

„Nechcem mať veľkosť nula a som rada, že ju nemám. Niekedy si želám, aby som bola chudšia, pretože by som si ľahšie našla správne šaty. Nemám perfektné telo, ale keď si to ľudia myslia, asi to znamená, že som dobrá herečka," podotkla vtipne v jednom z rozhovorov.     

Súvisiace články

Najčítanejšie