Polojasno
24°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Body positivity influencerka v ružových bikinách vydesila ľudí: Naozaj si TAKTO spokojná?
Zdielať na

Body positivity influencerka v ružových bikinách vydesila ľudí: Naozaj si TAKTO spokojná?

Zdroj: Instagram/cheyenneolson

Miluje pláž, slnko a opaľovanie a snaží sa ukazovať, že si toto všetko môžu užívať aj ženy s poriadnymi krivkami a dokonca v odvážnych plavkách. Čo si o tom myslíte vy?

Cheyenne Olson je body positivity influencerka z americkej Floridy, ktorá má na sociálnej sieti veľké množstvo fanúšikov, no často sa stretáva aj s kritikou. Najnovšie to schytala za to, že sa predviedla v žiarivo ružových plavkách. Väčšina komentujúcich si myslí, že takéto bikiny rozhodne nie sú vhodnou voľbou pre ženy s nadváhou, píše The Sun.

''Mojím cieľom toto leto je dostať sa na pláž čo najčastejšie!'' povedala v jednom z príspevkov na Instagrame plus size milovníčka módy, ktorá práve pláž označila za svoje ''šťastné miesto''. 

Cheyenne často predvádza rôzne trendy outfity a snaží sa ženám ukázať, že nemusia mať postavu modelky, aby vyzerali štýlovo a príťažlivo. Žiaľ, ružové bikiny Target sa nezaradili medzi tie kúsky, ktoré by jej ľudia vychválili.

Pod fotografiou sa nakopilo množstvo hejtov a ľudia jej odkázali, že namiesto vylihovania na pláži by mala radšej chodiť pravidelne do fitka. Podľa nich to u nej už nie je o láske k svojmu telu, ale skôr o chorobnej obezite, ktorú nechcú podporovať.  

Čo si o tom myslíte vy? Zvolili by ste na jej mieste takéto plavky?   

Súvisiace články

Najčítanejšie