Oblačno
13°
Bratislava
Michal, Michaela
29.9.2024
Veľký horoskop na jún: Komu sa skomplikuje život a koho čaká vášnivý vzťah?
Zdielať na

Veľký horoskop na jún: Komu sa skomplikuje život a koho čaká vášnivý vzťah?

Zdroj: unsplash/erriko-boccia

Pre ktoré znamenia bude šiesty mesiac roka úspešný na poli lásky a kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac jún!

Baran  

Milostné iskričky v živote Baranov nebudú chýbať ani v prvej polovici júna. Inklinujete k prelietavosti a môžete mať problém s uvedomením, čo od milostného života očakávate. Táto istota vám našťastie nechýba v pracovnej sfére. Ste ambiciózny a vynikáte vďaka skvelým nápadom. Od 17. júna sa majte na pozore pred komplikáciami v pracovnom kolektíve. Vyplatí sa lojalita a profesionálny prístup.  

Profimedia

Býk  

Milí Býci, v šiestom mesiaci roka sa veľmi zaoberáte vzťahovými záležitosťami. Môže sa vám zdať, že vaša láska ustrnula na mŕtvom bode. Vymaniť sa zo stereotypu ale v tomto období nie je vôbec ľahké. Radšej menej tlačte na pílu a berte ohľady na partnera a jeho potreby. Od 17. júna sa vzťahom uľaví. Na pracovisku ste súťaživí. Chcete dosiahnuť čo najlepšie výkony, pretože symbolizujú istý zisk.  

Blíženci  

Na obzore sa rysuje nová známosť a sľubuje intenzívne zážitky! Zároveň si dajte pozor, aby ste svoj objav príliš neidealizovali. Chvíľu potrvá, kým skutočne zistíte, či sa k sebe hodíte. V zamestnaní by ste potrebovali väčšiu sebadôveru. Náročnejšie projekty odložte na druhú polovicu mesiaca, kedy sa nebudete dopúšťať častých chýb. Vesmír vám tiež dodá viac vitality na rozjazd nových projektov.  

Profimedia

Rak  

Začiatok júna charakterizuje emocionálne rozladenie, ktoré vám môže komplikovať život v mnohých smeroch. Veľkú pomoc predstavuje kňažka lásky, vďaka ktorej sa nakoniec všetky starosti urovnajú. Od 17. júna vám chystá jedno roztomilé prekvapenie. V zamestnaní máte pred letom sľubne nakročené. Nadriadených si získate svojimi originálnymi nápadmi aj svojim dôvtipom. Len výbušnosť by vám mohla pokaziť renomé.   

Lev   

Máte pred sebou fantastický mesiac, kedy vás rozmaznáva sám Manitou v spojení s kňažkou lásky. Môžete stretnúť roztomilého človiečika, ktorého si okamžite zamilujete. Na pomoc sa vám ponáhľa aj horúci Mars, o milostné dobrodružstvá teda v júni nebude núdza. Na čo by ste si mali dávať pozor, to sú financie. Nie je vhodná doba pre pôžičky ani nákladnejšie investície. O svojich krokoch sa poraďte s niekým fundovaným.  

Profimedia

Panna  

Milé Panny, do šiesteho mesiaca tohto roku vstúpite s vráskami na čele. Ste nespokojní a voči svojmu okoliu nešetríte kritikou. Môže za to zamračená Venuša, ktorá vám do 16. júna upíja optimizmus. V druhej polovici júna si uvedomíte svoje malicherné správanie a začnete zachraňovať, čo sa dá. Prioritou je láska, v ktorej sa dokonca môžete zamýšľať nad tým, či váš terajší vzťah má perspektívu. 

Váhy  

Kľúčovou témou tohto mesiaca je kariéra. Stojí vás veľa síl a zdá sa, že bojujete buď sami so sebou alebo s konkurenciou. Šetrite sily, pretože v druhej polovici júna sa môžu objaviť nové prekážky. Ak sa snažíte získať pracovné miesto, nestávkujte všetko na jednu kartu. Medziľudské vzťahy sú harmonické a môžu v týchto náročných časoch pomôcť. Nezadané Váhy budú okúzľovať svojim šarmom.  

Profimedia

Škorpión  

Jún si posvieti na medziľudské vzťahy Škorpiónov. Mnohé páry riešia rozpory a stretávajú sa s krízou. Čím viac tlačíte na pílu, tým skôr sa nedočkáte výsledku. Venuša radí získať odstup a nechať udalostiam voľný priebeh. Zato slobodní majú šancu uloviť skvelý objav. Po 17. júni sa šance na novú lásku zvyšujú. Po celý mesiac počítajte s vyššími výdavkami, ktoré vám dokonca môžu odčerpať všetky rodinné úspory.  

Strelec  

Milí Strelci, začiatkom júna sa púšťate do pracovných záležitostí s vervou. Ste akční, ale napriek tomu sa vám nedarí dosiahnuť úspech. Chýbajú vám nápady, tiež si môžete dávať príliš vysoké ciele. Na obrat si musíte počkať. V milostnej sfére drhne komunikácia s partnerom. Môžete mať dojem, že vás nevníma alebo vaše myšlienky neberie vážne. Od 17. júna sa vám Venuša ponáhľa na pomoc a garantuje lepšie súznenie.  

Profimedia

Kozorožec  

Nadchádzajúce týždne si posvietia na komunikáciu vo vzťahu. Snažte sa jednať s partnerom na rovinu a žiadne dôležité informácie mu nezatajujte. Oproti tomu nezadaní pred sebou majú obdobie rozmachu. Ste očarujúci a nemáte problém urobiť dojem na človeka, ktorý sa vám zapáči. Na pracovisku sa rysuje príležitosť k profesnému rastu. Každodenné povinnosti vás síce rýchlejšie vyčerpajú, ale nevzdávate sa. 

 Vodnár  

Aktivita Vodnárov sa v júni točí okolo zamestnania. To je momentálne aj vašim koníčkom, a tak v ňom trávite stále viac času. Nezamestnaní majú do polovice júna skvelú príležitosť nájsť svoje budúce pôsobisko. Pozor si dajte na konkurenciu medzi kolegami. Niekto vám nemusí priať lepšiu budúcnosť, a tak si svoje plány nechajte pre seba. V milostnom živote vás sprevádza šťastie. Do 8. júna budete vrnieť blahom.  

Profimedia

Ryby  

Kvadratúra Venuša so Saturnom upíja Rybám pozitívny prístup vo vzťahoch. Môžete vidieť situáciu černejšie, než aká v skutočnosti je. Uvidíte, že nakoniec nič nebude také hrozné, ako sa to na začiatku zdá. Dokonca v júni zažijete aj poriadnu romantiku! Ani pracovné záležitosti nebudú mať hladký priebeh. Do 17. júna vám chýba motivácia, až v poslednej dekáde zaujmete zodpovednejší prístup. 

Súvisiace články

Najčítanejšie