Jasno
27°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Zlé správy o zdravotnom stave Kate Middleton: Toto nikto nechcel počuť
Zdielať na

Zlé správy o zdravotnom stave Kate Middleton: Toto nikto nechcel počuť

Zdroj: Profimedia

Populárna britská princezná sa koncom minulého roka kvôli zdravotným problémom stiahla z verejného diania. Až v marci sama priznala, že vyšetrenia ukázali, že ide o rakovinu a bude musieť podstúpiť preventívnu chemoterapiu…

Aký je skutočný zdravotný stav Kate Middleton, je naďalej zahalený rúškom tajomstva. Kensingtonský palác sa rozhodol, že na zvedavé otázky novinárov a verejnosti jednoducho nebude odpovedať. Napriek tomu, z okolia princeznej čoraz častejšie začínajú unikať rôzne informácie, ako na tom je. 

​Hoci sa William vrátil ku svojim pracovným povinnostiam, čo malo verejnosti vyslať signál, že Kate sa má dobre, čoraz častejšie sa objavujú správy o tom, že princezná znáša liečbu veľmi ťažko. Podľa aktuálnych informácií webu livemint.com, zdroj priamo z paláca prezradil, že Kate trpí silnými vedľajšími účinkami chemoterapie. Trápia ju vyčerpanosť, nevoľnosť aj vypadávanie vlasov. Istý zdroj webu thedailybeast.com dokonca priznal, že Kate by sa na verejnosti tento rok nemala vôbec objaviť a nemá ani žiadne pracovné povinnosti. "Jej diár je do konca roka prázdny. Nič nemá naplánované a pravdepodobne sa na verejnosti neukáže," priznal zdroj, ktorý má na starosti plánovanie rôznych pracovných akcií pre kráľovskú rodinu. Ten taktiež nevylúčil, že by Kate mohla nahrať ďalšie video o svojom stave, aby predišla šíreniu rôznych konšpirácií. "Najdôležitejšie pre ňu je, aby sa vyhla stresu a úzkostiam." 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie