Polojasno
24°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Boj Kate Middleton s rakovinou je čoraz náročnejší: Toto nevyzerá dobre...
Zdielať na
Relax a zdravie

Boj Kate Middleton s rakovinou je čoraz náročnejší: Toto nevyzerá dobre...

Zdroj: Profimedia.sk

Kate Middleton sa, až na výnimku, od januára neukázala na verejnosti. Aktuálne podstupuje liečbu rakoviny, no kráľovský palác všemožne tají, ako na tom princezná je. Aj preto sa na verejnosť začali z Kensingtonského paláca dostávať rôzne informácie.

Populárna britská princezná sa koncom minulého roka stiahla z verejného diania práve kvôli zdravotným problémom. Kate operovali v oblasti brucha, no palác nikdy oficiálne nepotvrdil, čo jej vlastne bolo. Až v marci sama priznala, že vyšetrenia ukázali, že ide o rakovinu a bude musieť podstúpiť preventívnu chemoterapiu…

Kate v krátkom videu oznámila, že sa ide liečiť a potrebuje čas na to, aby sa dala dokopy. So všetkým jej pomáhal práve princ William, ktorý sa na pár týždňov vzdal pracovných povinností a ostal s ňou doma. Následník trónu sa však ku svojim povinnostiam nedávno vrátil. A to malo byť znamenie, že liečba aj zdravotný stav Middleton je na dobre ceste. Podľa aktuálnych informácií webu livemint.com, zdroj priamo z paláca prezradil, že Kate trpí silnými vedľajšími účinkami chemoterapie. Trápia ju vyčerpanosť, nevoľnosť aj vypadávanie vlasov. Pred všetkými, najmä však pred svojimi deťmi sa však snaží zachovať si hrdinskú tvár. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Najčítanejšie