Zatiahnuté
Bratislava
Viera
5.10.2024
Ktoré sú najlepšie matky podľa znamení zverokruhu? Tieto sú vraj TOP!
Zdielať na

Ktoré sú najlepšie matky podľa znamení zverokruhu? Tieto sú vraj TOP!

Zdroj: unsplash/xavier-mouton-photographie

Byť dobrou matkou pre svoje deti je asi pre každú ženu jedna z najťažších životných úloh. Niektoré sú však aj vďaka znameniu, v ktorom sa narodili, na tom o čosi lepšie ako ostatné.

Možno ste netušili, no niektoré ženy zvládajú výchovu svojich detí oveľa ľahšie ako iné. Ako je to možné? Dôležitú úlohu v tom hrá aj to, v akom znamení zverokruhu ste sa na narodili. Ktoré sú podľa populárneho astro webu yourtango.com tie naj? 

Ryby

Podporujú svoje deti v tom, aby boli kreatívne, citlivé, mali nekonečnú predstavivosť a od útleho veku ich učia, aby boli k ostatným láskavé a pomáhali druhým. Naučia svoje ratolesti nezávislosti a budú ich podporovať vo všetkom, čo si zaumienia vyskúšať.  

Profimedia

Baran

Deti matky, ktorá sa narodila v znamení Barana, majú svoj deň zaplnený rôznymi koníčkami a aktivitami, keďže aj ona sama má množstvo rôznych záujmov. Podporujú deti v tom, aby sa ničoho nebáli, vyskúšali každé dobrodružstvo a bojovali za to, čo považujú za správne. Niekedy však svoje deti až prehnane tlačia do niektorých vecí a mali by viac počúvať to, čo samé chcú. 

Blíženci

So svojimi deťmi sa vedia porozprávať naozaj o všetkom a nemajú pred nimi žiadne tajnosti. Ich deti majú skvelé komunikačné schopnosti a dobre vedia, ako veci vo svete fungujú. Ich najväčšou výhodou oproti iným matkám je to, že vedia dobre porozumieť detskej duši a je s nimi veľká zábava. 

Súvisiace články

Najčítanejšie